Україна

"НеАнгелу" дали по голові! ФОТО

9 July 2008, 17:02

Напередодні концерту в одному з південних клубів нашої просторої Батьківщини відверті дівчата з "НеАнгелів" "фліртували" зі "стадом" ссавців.

Для Віки та Слави візит до Одеси-мами ознаменувався дельфінотерапією у місцевому дельфінарії.

 

Потягла до морських красунчиків чорненька Віка. Після прогулянки на БТР-і дівчину, вочевидь, просто розперло від хороброщів. Насправді з дельфінарієм Віку пов‘язує прикрий спогад.

 

Колись дельфін вдарив чорнявого "НеАнгела" по голові хвостом і Віка знепритомніла. Проте тепер фігуриста краля вирішила взяти бика за роги і перебороти свої страхи.

 

"У басейні я боялася більше не за себе, а за дельфінів. Адже вони такі ніжні, а в нас нігті", - казала потім Віка.

"Від них іде позитивна енергетика. Я передражнювала їхні лементи, навіть виникла ідея на одній з наших пісень зробити дельфінячий бек-вокал", - додає розігріта чорнявенька.

 

 

Друга ж "НеАнгел" до дельфінів у гості потрапила вперше. Причому Слава трохи боялася, особливо після історії Віки.

"Я так боюся риб, що на відпочинку плаваю у басейні готелю. І знайомитися з дельфінами було страшно. Але вони дуже розумні та добрі, я отримала масу задоволення", - сказала руда потім.

 

Усього у басейні зі співачками бавилися шість дорослих дельфінів та одне маля - дельфінятко Одисей, що народилося лише торік. Слава і Віка нагодували їх рибою і лише потім полізли у воду.

 

"Я сподобалася ватажку зграї, дельфіну Гаврюші, він катав мене. А потім я залишилася на шоу і кричала, як маленька - настільки це видовище захоплює!", - поділилася Слава.

 

"Тепер я розумію, чому дельфінотерапією лікують діток з мовними проблемами. У мене після цього купання рот не закривався весь вечір", - зізналася вона.

 

За матеріалами Mamamusic

http://tabloid.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі