Суспільство

На блокпосту неподалік Житомира поліцейський освідчився своїй дівчині

5 November 2023, 14:13

Неподалік Житомира на блокпосту поліцейський зробив пропозицію своїй дівчині. Організовувати романтичну подію хлопцю допомагали колеги.

Про це 4 листопада повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Про намір освідчитися коханій поліцейський Плешивенко Віталій розповів друзям - колегам, які підтримали хлопця та допомогли втілити задум. Місцем події він обрав блокпост, де й чекав, коли його дівчина Карина, студентка 4 курсу Поліського національного університету, повертатиметься з навчання до дому, в смт Черняхів. Уже ввечері автомобіль, серед пасажирів якого була дівчина, поліцейські зупинили для перевірки. Карина не очікувала побачити коханого, який, при зустрічі поставив важливе питання: «Чи станеш ти моєю дружиною?», на яке вона відповіла: «ТАК»!», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 24 жовтня стало відомо: попри те, що у Житомирі не працює послуга «Шлюб за добу», однак в умовах воєнного стану усі охочі можуть одружитися за 1 добу.

Як повідомляв Житомир.info, на порталі Дія можна подати заяву про державну реєстрацію шлюбу й одразу обрати місце, час, формат та зал, де пройде церемонія. Про це 27 лютого 2023 року повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації: «Весь процес триває менш як 15 хвилин, а скористатися послугою можуть громадяни України, старші 18 років та які мають електронний підпис», - йшлося в повідомленні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: освідчення пропозиція шлюб поліція блокпост одруження  
Матеріали по темі