Здоров'я

У Житомирі в клініці Оксфорд Медікал можна пройти курс реабілітації та відновлення

6 November 2023, 09:37

Запрошуємо відвідати сучасне відділення реабілітації в клініці Оксфорд Медікал Житомир. Ми пропонуємо високоякісні послуги реабілітації, які допомагають пацієнтам будь – якого віку відновити фізичну та психологічну функцію після травм, оперативних втручань чи деяких захворювань.

В клініці працює кваліфікований лікар реабілітолог, з досвідом роботи 32 роки, який здобув освіту в профільних закладах США, Ізраїлю та України. Лікар використовує найсучасніші методики та технології для досягнення найкращих результатів у відновленні здоров’я наших пацієнтів.

Ми надаємо широкий спектр послуг реабілітації, а саме:

  • Відновлення після перенесеного інсульту;
  • Відновлення після оперативних втручань;
  • Відновлення після вибухових травм;
  • Допомога людям з ДЦП;
  • Реабілітація при порушенні опорно – рухового апарату (сколіоз, плоскостопість, спортивні травми, травми після ДТП).

Реабілітолог нашої клініки підбирає індивідуальний підхід до кожного пацієнта, розробляючи програму лікування, що відповідає потребам кожного, проводить роботу аби забезпечити хороший результат і покращення самопочуття. Лікар допоможе відновити фізичну функцію, повернутися до повсякденного життя.

Запишіться на консультацію до реабілітолога клініки Оксфорд Медікал Житомир вже зараз. Ми гарантуємо професійний підхід, якісне лікування та підтримку на кожному етапі вашого шляху до відновлення.

Телефонуйте (0412)55-88-80

Вайбер / Телеграм (068)055-22-55

Адреса: м. Житомир, вул. Леха Качинського 4

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реабілітація медик Оксфорд Медікал лікування відновлення 
Матеріали по темі