Місто

Депутати проголосували за продаж 11 земельних ділянок у Житомирі, на майдані Корольова поки не продають

9 November 2023, 13:28

Депутати проголосували за продаж 11 земельних ділянок несільськогосподарського призначення в Житомирі, на яких розміщені об’єкти нерухомого майна заявників.

Таке рішення ухвалили на черговій сесії міської ради 9 листопада.

Нагадаємо, в оприлюдненому 6 жовтня відповідному проєкті рішення йшлося про продаж 10 земельних ділянок, але перед сесією погоджувальна рада та земельна комісія внесли корективи у перелік ділянок – одну видалили і дві додали:

додаток 9 щодо продажу ФОП Ошемьоткову С. В. та Марголіну О. О. земельної ділянки (0,0348 га) за адресою майдан ім. С.П. Корольова, 11відмовити;

доповнити проєкт рішення додатком щодо продажу ФОП Качоровській О.Л. земельної ділянки за адресою вул.Чехова, 1;

доповнити проєкт рішення додатком щодо продажу ПП «Центр правової допомоги "Горос"» земельної ділянки за адресою вул. Івана Кочерги, 2-б.

Як повідомляв Житомир.info, 24 травня цього року на сайті міської ради оприлюднили проєкти рішень сесії про продаж підприємцям чотирьох земельних ділянок та надання дозволу 15 суб’єктам на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок «з метою подальшого викупу». На сесії міської ради 29 червня 2023 року ухвалили рішення про продаж восьми земельних ділянок: до чотирьох, які були в проєкті рішення, додали ще чотири.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада земля продаж земельна ділянка 
Матеріали по темі