Новини компаній

Авто на прокат – швидке вирішення проблем у чужому місті

9 November 2023, 15:25

Переміщення за умов міста найчастіше супроводжується використанням автомобіля. Але бувають ситуації, коли доводиться переміщатися у чужих містах та особистий транспорт відсутній. Громадський транспорт не завжди є виходом із ситуації, як і дороге таксі. Ефективним вирішенням проблеми стане оренда авто, що дозволить бути незалежним і швидко переміщатися по незнайомим вуличкам.


Компанія Rental пропонує на вибір різні варіації транспортних засобів. Вирізняють як звичайні седани бізнес-класу, так і преміальні автомобілі. Тому оренда авто у Одесі може знадобитися як для бізнесмена та підприємця, щоб швидко вирішувати свої питання, так і для поважної людини, для якої потрібно організувати трансфер. Окрім Одеси філії розміщені у Харкові, Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі, Вінниці та Івано-Франківську.

Вартість оренди

Визначення ціни формується виходячи із трьох складових:

  • клас авто (економ-клас можна орендувати за 17 євро за добу, тоді як вартість преміального класу починається з 87 євро);
  • період оренди (економія починається з 4 дня оренди, тому компанії та приватні особи можуть орендувати транспорт за договірними умовами та отримати значну вигоду);
  • застава (її відсутність підвищує ціну, і навпаки).

Переданий у найм транспорт застрахований, повністю обслужений і обладнаний необхідними компонентами, тобто аварійною жилеткою для водія, аптечкою, аварійним знаком та багатьма іншими компонентами. Додатково можна взяти в оренду навігатор та дитяче крісло, щоби не порушувати правила їзди з дітьми. Також за потреби надається бездротовий інтернет усередині авто, що важливо для бізнесменів.

Коли немає бажання самостійно їздити, то до пари до автомобіля дається водій. Це ще одна можливість з комфортом пересуватися містом та при цьому вирішувати будь-які робочі питання. Водії є досвідченими професіоналами своєї справи.

Переваги компанії Rental

В асортименті представлено близько 250 автомобілів, причому всі вони відносно сучасні. Завдяки широкому ціновому діапазону можна знайти транспорт під будь-який бюджет. Після оформлення заявки авто буде готове протягом 5-10 хвилин. За бажанням клієнти можуть замовити доставку в будь-який куточок міста.

Дорогою будь-яке може статися, тому діє цілодобова технічна та організаційна підтримка з різних питань. Автопарк включає наявність вантажного транспорту і за потреби можна вибрати авто з вантажопідйомністю від 2 до 6 тонн.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автомобіль оренда 
Матеріали по темі