Події

На одній з вулиць у Житомирі п’яний водій без прав спричинив ДТП з припаркованими автівками та залишив місце події

10 November 2023, 13:09

Нещодавно на вулиці Домбровського у Житомирі п’яний водій скоїв наїзд на декілька припаркованих автівок та залишив місце події. Також інспектори склали на водія протокол за керування транспортом без прав.

Про це 10 листопада на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Днями інспектори отримали повідомлення про ДТП на вулиці Домбровського. Заявник повідомив, що став свідком того, як водій авто ВАЗ наїхав на декілька припаркованих автівок та залишив місце події. Чоловік переслідував порушника та в телефонному режимі повідомляв патрульним напрямок руху втікача», - йдеться у повідомленні.

Невдовзі інспектори зупинили вказане вище авто на вулиці Дружби. Під час спілкування з кермувальником, виявили у нього ряд порушень та ознаки алкогольного сп'яніння. Результат освідування позитивний — 2,30 проміле.

Тож на водія інспектори склали наступні адмінматеріали:

  • ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння);
  • ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом);
  • ст. 122-4 КУпАП (Залишення місця скоєння ДТП);
  • ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, 7 листопада майже о півночі у середмісті Коростишева Renault зіткнувся з BMW. Двох водіїв та пасажира Renault доставили до лікарні з травмами. Один керманич був п’яним (1,94 проміле).

Як повідомляв Житомир.info, 6 листопада 2023 року пресслужба патрульної поліції в Житомирській області повідомила про те, що патрульні за минулу добу склали сім протоколів на п’яних водіїв. Четверо водіїв відмовилися від проходження освідування у встановленому законом порядку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій ДТП поліція патрульна поліція вул.Домбровського нетверезий водій права припарковане авто алкоголь 
Матеріали по темі