Події

У місті Житомирської області затримали 44-річного чоловіка, якому поштою надіслали амфетамін

10 November 2023, 17:50

Поштове відправлення з амфетаміном: в Овручі поліція затримала наркозлочинця.

Про це 10 листопада повідомляє Коростенське районне управління поліції.

«9 листопада працівники відділу поліції № 1 (м. Овруч) Коростенського райуправління під час профілактичного відпрацювання Гладковицької громади помітили чоловіка, який поводив себе підозріло. Поспілкувавшись, поліцейські встановили, що він щойно отримав посилку з психотропами. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські вилучили вакуумований пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, маса якої понад 250 г, та направили на експертне дослідження. Фахівці встановили, вилучене містить у своєму складі психотропну речовину, обіг якої заборонено – амфетамін. 44- річного жителя громади затримано в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України», - йдеться в повідомленні.

Слідчими розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Зібраними доказами та висновками експертиз 10 листопада фігуранту було оголошено про підозру у вчинення кримінального правопорушення. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу підозрюваному.

Процесуальне керівництво здійснюється Овруцьким відділом Коростенської окружної прокуратури.

Нагадаємо, 2 листопада у Житомирі 27-річному парубку, який облаштував у своєму гаражі нарколабораторію, а на дачі вирощував коноплі, повідомили про підозру через оборудки з наркотиками.

Як повідомляв Житомир.info, 26 жовтня 2023 року у прокуратурі інформували, що двом чоловікам, які в сараї в Брусилові обладнали лабораторію для виготовлення амфетаміну на продаж, ухвалили вирок: до 9 років і 6 місяців та 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: амфетамін наркотик поліція прокуратура Овруч. 
Матеріали по темі