Новини компаній

Відновлення зору за допомогою лазерної корекції – надійність та ефективність

13 November 2023, 14:48

Проблеми із зором можуть виникнути у будь-якому віці і незалежно від нього вони створюють деякі обмеження для людини. Вони викликають дискомфорт у побуті, не дозволяють нормально вчитися чи працювати, виникають депресивні та тривожні стани. Корекція можлива за допомогою класичних лінз чи окулярів, що забезпечують відновлення зору до потрібного рівня.

Але іноді застосування сторонніх інструментів з різних причин не створюватиме належного комфорту. У такому випадку відновлення зору можливе за допомогою лазерної корекції, забезпечуючи тривалий ефект і високу якість. Процедура безболісна та швидка, має мінімум протипоказань та додатково позбавляє людину від відповідних захворювань очей.

Показання та протипоказання

Серед основних захворювань, як показання до лазерної корекції, можна назвати:

  • міопію;
  • гіперметропію;
  • астигматизм;
  • пресбіопію.

Суть процедури в тому, щоб лазер впливав на рогівку для зміни її форми, що дозволить відновити зір залежно від причини. Після цього рогівка почне правильно заломлювати світлові промені, щоб згодом фокусувати їх на сітківці та створювати людині нормально відображення картинки в просторі.

Обов'язково слід вивчити протипоказання до цієї процедури. Серед них виділяють вік до 18 років, рефракційна нестабільність, діабет, імунодефіцит, розширені зіниці, глаукома, патологія сітківки та багато іншого. В обов'язковому порядку лікарі проводять попередню діагностику та оцінюють стан очей. Також слідує здача клінічних аналізів.

Плюси процедури

Спостерігається висока ефективність та стійкість результатів, прогнозованість, безпека, швидкий результат та коротка реабілітація. Вже наступного дня пацієнт може вирушити додому, а в деяких випадках можна йти з лікарні в день проведення операції. Корекція із застосуванням лазера дає можливість назавжди позбутися лінз та окулярів, до того ж людина може бачити світ без спотворень.

Де пройти лазерну корекцію?

Клініка VISIOBUD пропонує свої послуги з корекції зору, застосовуючи передові інструменти та технології. Понад 20 років команда фахівців займається хірургією, постійно пробуючи нові методики та експериментуючи, щоразу досягаючи кращих результатів.

Вартість послуги формується на основі кожного клінічного випадку окремо, враховуючи також тип корекції та обладнання. Початкова вартість корекції одного ока починається від 15000 гривень.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зір лазерна корекція 
Матеріали по темі