Місто

У Житомирі на Польовій ОСББ хоче з дозволу виконкому провести благоустрій території

14 November 2023, 11:05

Міська влада збирається погодити проведення благоустрою території за адресою: м. Житомир, вул. Івана Огієнка, 1/34.

Відповідний проєкт рішення виконкому, підготовлений за зверненням ОСББ «Івана Огієнка, 1/34» від 20.10.2023, 13 листопада оприлюднили на сайті міської ради.

«Погодити об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Івана Огієнка, 1/34» проведення благоустрою території прилеглої до багатоквартирного будинку за адресою: м. Житомир, вул. Івана Огієнка, 1/34 з дотриманням вимог законодавства, норм, правил та державних стандартів, згідно з ескізним проєктом, що додається. Роботи по благоустрою території проводити після погодження з відповідними службами інженерної інфраструктури міста. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлану Ольшанську, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Кондратюка», - йдеться у проєкті рішення.


Скриншот з ескізного проєкту благоустрою

Нагадаємо, виконавчий комітет Житомирської міської ради 4 жовтня дозволив приватному підприємцю провести благоустрій території на землях комунальної власності по вул.Селецька, 32, щоб зробити там місця для паркування.

Як повідомляв Житомир.info, 3 травня 2023 року виконавчий комітет Житомирської міської ради погодив проведення благоустрою території біля готелю на майдані Перемоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: благоустрій виконком вул.Огієнка ОСББ 
Матеріали по темі