Місто

Мер Житомира вручив подяку водію, який дев’ять років працює у міському територіальному центрі

15 November 2023, 12:54

На початку засідання виконкому міський голова Сергій Сухомлин вручив подяку водію соціального авто міського територіального центру.

Про це 15 листопада повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Водію соціального авто міського терцентру вручили подяку. Водія відзначив міський голова Сергій Сухомлин перед початком засідання виконкому», - йдеться у повідомленні.

Володимир Кравчук дев’ять років працює водієм соціального авто в КУ «Житомирський міський територіальний центр ЖМР».

Він перевозить людей, які потребують сторонньої допомоги, зокрема й осіб з інвалідністю, що пересуваються за допомогою крісел колісних. За роки праці пан Володимир став допомагати не тільки в питаннях перевезення, але й сприяв інтеграції осіб з інвалідністю в суспільство. Активно брав участь у різних заходах, навчаннях, які сприяли створенню у місті інклюзивного середовища.

«Разом із підопічними пан Володимир навчився долати фізичні та моральні бар'єри… Він волонтерить, бере участь у заходах, які сприяють створенню позитивного образу людини з інвалідністю. Спільно з експертами з доступності організації проводив аудити доступності з метою створення інклюзивного середовища», — зазначили у Житомирській обласній громадській організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка, Сім'я».

Як повідомляв Житомир.info, 19 жовтня 2023 року в Житомирі вручили державні нагороди родинам чотирьох загиблих захисників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин подяка водій виконком засідання Володимир Кравчук територіальний центр 
Матеріали по темі