Події

Під час перевірки у Житомирі зафіксували чотири випадки продажу акцизних товарів неповнолітнім

17 November 2023, 11:22

У Житомирі під час планових перевірок поліцейські виявили чотири випадки продажу акцизних товарів неповнолітнім, а у Бердичівському районі вилучили тютюнові вироби без акцизних марок.

Про це 17 листопада на своїй сторінці у фейсбуці повідомила ювенальна превенція Житомирської області.

«16 листопада поліція Житомирщини нагадала підприємцям міста Житомира та Бердичівського району про заборону продажу алкоголю та цигарок неповнолітнім. Ювенали розповіли продавцям магазинів про відповідальність за продаж алкогольних та тютюнових виборів підліткам. Під час перевірок було виявлено та задокументовано 4 випадки продажу неповнолітнім акцизних товарів у місті Житомирі та один випадок у Бердичівському районі де ювенальними поліцейськими спільно із поліцейськими офіцерами громад в Житомирській області було вилучено тютюнові вироби без акцизних марок», - йдеться у повідомленні.

У ювенальній превенції зазначили, що з початку року поліцейськими області було притягнуто понад 200 продавців за продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів. Матеріали скеровано як до адміністративних комісій так і до ДПС у Житомирській області.

Нагадаємо, 26 жовтня пресслужба ювенальної превенції Житомирської області повідомила про те, що у Бердичеві поліцейські встановили факт продажу 16-річному хлопцю нікотинової рідини.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня 2023 року відділ комунікації ГУНП в Житомирській області повідомив, що у Довбиській громаді склали адміністративний протокол на жінку, яка продавала алкоголь неповнолітнім.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: алкоголь спиртне сигарети цигарки акциз акцизна марка неповнолітній підліток дитина ювенальна превенція 
Матеріали по темі