Влада

У Житомирській області з початку листопада вилучили 67 одиниць мисливської вогнепальної зброї

18 November 2023, 10:53

Поліцейські посилюють контроль за обігом зброї: від початку місяця виявлено 68 порушників.

Про це 17 листопада інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«16 листопада поліцейські спільно з природоохоронниками приступили до відпрацювання Житомирського району. Відтак у ході перевірки в одному із автомобілів правоохоронці виявили мисливський нарізний карабін обладнаний приладом подавлення шуму при стрільбі та тепловізійним прицілом. При цьому зброя перевозилась із порушенням правил зберігання та перевезення. На власника зброї працівники поліції склали адміністративний протокол за ст. 191 КУпАП. Зброю вилучено до прийняття рішення за адміністративною справою. Загалом від початку місяця поліцейські Житомирщини зафіксували 68 фактів порушення правил обігу мисливської вогнепальної зброї. На всіх порушників складені адміністративні протоколи, а їх зброя, у кількості 67 одиниць – вилучена (ст. 265 КУпАП)», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 2 жовтня журналісти Житомир.info розповідали про те, що цьогоріч у Житомирській області охочих придбати зброю поменшало, але правоохоронці продовжують вилучати незаконну.

Як повідомляв Житомир.info, за сім місяців 2022 року у жителів Житомирської області вилучили майже 700 одиниць зброї, ще майже сотню громадяни здали добровільно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зброя поліція мисливська зброя карабін вилучення рушниця  
Матеріали по темі