Події

У райцентрі Житомирської області патрульні виявили у чоловіка магазин з декількома десятками патронів

20 November 2023, 11:11

У Бердичеві патрульні виявили у чоловіка магазин та кілька десятків патронів до автоматичної зброї. Чоловік пояснив, що це все він випадково знайшов, наразі правоохоронці з’ясовують походження боєприпасів.

Про це 20 листопада повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«Днями під час патрулювання м. Бердичева поліцейські виявили магазин та кілька десятків патронів до автоматичної зброї у 26-річного місцевого жителя. За словами чоловіка, все це він випадково знайшов», - йдеться у повідомленні.

Працівники слідчо-оперативної групи задокументували всі обставини та вилучили заборонені предмети.

Нині слідчі призначили необхідні експертизи та з’ясовують походження боєприпасів. Попередня правова кваліфікація події - ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Нагадаємо, 17 листопада пресслужба Житомирського районного управління поліції повідомила про те, що житель Квітневої громади у шафі зберігав близько півсотні набоїв різного калібру та тротилові шашки, які знайшов минулого року під час перебування на Донеччині.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня 2023 року в селі Сонячне, поблизу Житомира, правоохоронці вилучили боєприпаси у сімейного дебошира. Чоловік тримав десяток патронів, гранату та підривач просто на веранді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція зброя боєприпас патрон магазин автоматична зброя патрульний патрульна поліція Бердичів 
Матеріали по темі