Місто

ЖК «Аристократ» - це про надзвичайний комфорт в поєднанні з сучасністю

20 November 2023, 11:26

У сучасних реаліях українці більше почали цінувати домашній затишок та комфорт. Кожен з нас бажає повертатися після роботи в оселю, у якій панує душевний спокій. Завдяки закритій території та двору без автомобілів у житловому комплексі «Аристократ» ви зможете забути про метушню невгамовного світу. А рекуперація повітря у квартирах та авторський дизайн в поєднанні з новітніми будівельними технологіями допоможе створити гармонію та затишок.


Компанія «Plus Development» створює житло з дотриманням найвищих критеріїв якості. Забудовник вже має декілька успішних проєктів у Львові та поєднує у собі сучасність та екологічність. На ринку «Plus Development» більш як 13 років і за цей час компанія створила житло майже для тисячі сімей.

ЖК «Аристократ» розташований у центрі Житомира на вулиці Святослава Ріхтера 40. Неподалік знаходиться парк барона де Шодуара та вулиця Михайлівська. У пішій доступності школа, супермаркет, лікарня та університети.


На території комплексу вже запланований дитячий майданчик преміального класу і комфортні зони відпочинку з підсвіткою та зарядкою для телефонів. Також є місце для зарядки електромобілів та скутерів. Територія оснащена відеокамерами та має сонячні батареї, що дозволить користуватися електроенергією у разі блекаутів. Щоб забезпечити комфорт жителів у концепції «місто в місті» на сучасній території комплексу заплановані комерційні приміщення, в яких буде знаходитись дитячий садочок, пекарня, маркет, кав’ярня, спортзал, пральня, банк, аптека та навіть ресторан.


Для мешканців, які мають власний автомобіль заплановано 46 гаражів з зручними заїздами (також окремий вхід у під'їзд, зі сторони гаражів, щоб двір лишався без автомобілів), 19 місць для маломобільних груп населення, підземний паркінг на 62 місця та 112 паркомісць, а також додатковий гостьовий паркінг на 32 місця.

У ЖК Аристократ можна підібрати собі квартиру на будь-який смак: від невеликих однокімнатних (40 кв.м) до дворівневих пентхаусів (150 кв. м). Будинок спроектований таким чином, щоб відчуття затишку розпочиналося вже із власної закритої території, потім дизайнерські під'їзди з консєржом та самі квартири спроєктовані таким чином, щоб упродовж дня зберігалось природне освітлення. Планування продумане до дрібниць ,а система рекуперації повітря допоможе зберігати гарне самопочуття.


Якщо вас цікавить комфортне та сучасне житло ви можете залишити заявку для консультації на сайті ЖК Аристократ або звернутися за номером телефону +38 096 220 42 22. Більше інформації про об’єкт можна знайти в Instagram та Facebook.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖК новобудова квартира житло ЖК «Аристократ» житловий комплекс 
Матеріали по темі