Новини компаній

Розмовна англійська – ефективні курси від Englishdom

20 November 2023, 15:12

Знання англійської не будуть зайвими. Багато хто вже після школи досконало знає її, а у вищому навчальному закладі лише покращує свої вміння, навички та знання. Згодом може знадобитися вивчення чогось вузькоспрямованого, або загалом знадобитися оновити знання. У цьому випадку можна звертатися за допомогою до школи Englishdom, де готові навіть з нуля навчити учнів та покращити деякі навички.


Запропоновано універсальну систему навчання, а також високий рівень професіоналізму викладачів. На сайті https://www.englishdom.com/ можна оцінити особливості програми навчання, вивчити ціни в залежності від курсів, а також зрозуміти, як саме проходить навчання. Найзручніше його проводити в режимі онлайн, що дозволить вести уроки з будь-якої точки, маючи лише ПК, ноутбук, планшет чи смартфон.

Особливості навчального процесу

На користь зазначеної вище школи можна визначити кілька аргументів:

  • Навчання за методикою Кембриджу. Вона давно використовується в багатьох навчальних закладах і є однією із найефективніших, якщо порівнювати з аналогами;
  • Інтерактивні платформи. Єдиний інформаційний простір дає можливість учням та викладачам швидко взаємодіяти між собою, що дозволить отримувати та виконувати завдання, формувати оцінки, а також користуватися навчальною інформацією;
  • Персональний підхід. Кожен учень має право вибрати собі викладача, до того ж у школі їх налічується близько 1100 осіб;
  • Розмовні клуби. Можливість вибрати щось за інтересами, а також швидко подолати мовний бар'єр;
  • Мобільний додаток. Зручний функціонал та налаштування під будь-який формат навчання.

Кожен викладач має відповідну освіту, проходить регулярні тренінги та курси підвищення кваліфікації, а також є можливість підбирати їх за інтересами та характером.

Як розпочати навчання?

Насамперед потрібно зробити заявку на пробний урок і пройти його у зручний час. На його основі буде підібрано надалі програму навчання. Необхідно детально ознайомитися з платформою та зрозуміти, наскільки вона має великий функціонал. Викладача можна вибрати і будь-якої миті відмовитися від нього на користь іншого фахівця.

Вартість навчання

За один урок слід заплатити від 380 гривень, він триває 50 хвилин. За бажання можна оформити оплату частинами. Крім фактичних занять, учень отримує доступ до навчальних матеріалів, відповідної платформи, а також отримує підтримку від менеджера для уточнення юридичних, фінансових та загальних питань.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Englishdom англійська мова іноземна мова 
Матеріали по темі