Новини компаній

Що подарувати хлопчикові 7–8 років: 8 цікавих варіантів для корисного дозвілля

20 November 2023, 15:14

Під час вибору подарунка для малюка 7–8 років важливо звертати увагу не лише на характер хлопчика та його вподобання, але і на користь такої розваги. У цьому віці дитина з цікавістю досліджує світ, тому експерти радять зупинити вибір на розвивальних іграх або засобах для активного відпочинку. Які саме іграшки урізноманітнять дозвілля малюка — читайте в цьому матеріалі.


Конструктори

Виробники пропонують безліч цікавих конструкторів для юних будівельників і дослідників фантастичних світів. Наприклад, конструктори Lego Майнкрафт присвячені пригодам Стіва та його помічника Міні Піга. На сайті інтернет-магазину Panama є багато цікавих варіантів оригінальних наборів бренду, наприклад, «Підземелля скелетів», «Тренувальний майданчик» тощо. Щоб урізноманітнити процес гри, можна поєднати деталі з різних конструкторів і вигадати власний сюжет подій. До уваги покупців пропонуються маленькі та об’ємні набори: вибір залежить від віку і здібностей дитини.

Дитячі набори для досліджень

Якщо дитина допитлива, посидюча та ставить питання на зразок «чому вода кипить і вкривається бульбашками», подаруйте їй набір для досліджень з урахуванням віку. Комплектація іграшки дозволяє самостійно здійснити невибагливі дослідження під наглядом дорослих і відкрити для себе щось цікаве зі світу хімії чи фізики.

Бластери

Такі іграшки — ідеальний вибір для активних хлопчаків, що люблять погасати надворі з друзями. Залежно від бренду і моделі, можна підібрати цікавий бластер з 1 або 3 режимами стрільби, різною кількістю патронів і дальністю, можливістю автоматичного перезарядження, індикатором пострілу тощо. Перед купівлею зверніть увагу на вагу виробу і якість пластику, а також відповідне маркування за віком.

Дитячі залізні дороги

Яскраві та захопливі залізні дороги — це класика розваг для хлопчиків 7–8 років. Такі набори можуть містити музичні елементи, звичайні або радіокеровані машинки чи потяги. Залізні дороги у форматі конструктора розвивають у дитини логічне мислення і просторове уявлення.

Обираючи дитячу залізну дорогу, зверніть увагу на наступні фактори:

  • якість конструкції. Слід особисто перевірити міцність рейок і відсутність неприємного запаху пластику;
  • можливість розширення дорожнього полотна до більшого розміру;
  • безпечність у використанні. Надмірно дрібні деталі, задирки, неякісне шліфування — це ознаки підробки або неякісної іграшки, тому такої покупки краще уникнути.

Велосипеди

Для хлопчиків 7–8 років краще обирати моделі велосипедів з діаметром коліс 18–20 дюймів, інакше подарунок буде «на виріст». Якщо малюк ніколи не катався, зверніть увагу на транспортні засоби зі страхувальними роликами: їх можна буде зняти після набуття досвіду їзди.

Дитячі нунчаки

Такі тренувальні вироби стануть у пригоді маленьким шанувальникам тхеквондо, джиу-джитсу, карате, айкідо і дзюдо. Нунчаки виготовляються з легких нетравматичних матеріалів і допоможуть якісно відпрацювати рухи під час опанування принципів східних єдиноборств без появи травм.

3D-маркери

Якщо малюк захоплюється творчістю та полюбляє створювати шедеври власноруч, запропонуйте йому цікаву альтернативу — виготовлення 3D-моделей з полімерної смоли. Існує два способи такого «малювання»: холодний (з застосуванням фотополімерів) і гарячий (з використанням пластикових ниток). Щоб запобігти опікам, краще придбати холодний тип 3D-маркеру.

Щоб подарунок приніс користь дитині та не нашкодив здоров’ю, обирайте безпечні іграшки в перевірених точках продажу. Наприклад, інтернет-магазин Panama співпрацює з відомими брендами, має гарну репутацію та пропонує широкий асортимент іграшок на будь-який смак.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина іграшки подарунок 
Матеріали по темі