Події

У громаді Житомирської області чоловік викрав мінеральні добрива у свого роботодавця

21 November 2023, 17:25

У Ярунській громаді чоловік обікрав свого роботодавця: викрав хімічні добрива під час проведення сільськогосподарських робіт та зберігав вдома.

Про це 21 листопада повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«20 листопада правоохоронці отримали повідомлення про зникнення мінеральних добрив із підприємства, розташованого у Ярунській громаді. У ситуації розбирались поліцейські Звягельського райвідділу», - йдеться у повідомленні.

Дільничні офіцери встановили, що до крадіжки міг бути причетний місцевий житель. Чоловік працював на підприємстві та мав доступ до агропрепаратів. Саме він викрав хімічні речовини під час проведення сільськогосподарських робіт та зберігав вдома.

Правоохоронці викрадене вилучили. Причетний до події у скоєному зізнався.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

За чинним законодавством крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 18 вересня пресслужба Бердичівського районного відділу поліції повідомила про те, що патрульні затримали жителя Вінниччини під час крадіжки. Чоловік намагався обікрасти складське приміщення свого роботодавця. Попередня вартість викраденого складає близько 10 000 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка поліція добриво роботодавець працівник крадій 
Матеріали по темі