Місто

У Житомирі майже двісті комунальників прибирають від снігу сквери, мости та цвинтарі

22 November 2023, 12:25

У Житомирі об’єкти міського благоустрою прибирають від снігу.

Про це 22 листопада інформує пресслужба Житомирської міської ради.

«Працівники комунальних підприємств, підпорядкованих управлінню комунального господарства, прибирають сніг на об’єктах благоустрою сьогодні. Задіяно 7 одиниць підмітальної техніки та 95 робітників. На мостах та шляхопроводах працюють 17 прибиральників та 2 одиниці техніки КП «Експлуатація штучних споруд». До прибирання скверів та об’єктів озеленення задіяний 61 працівник Зеленбуду та 2 одиниці техніки. Території цвинтарів прибирають 17 працівників та 3 одиниці техніки Спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 21 листопада спецтехніка комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» виїхала розчищати дороги Житомира від снігу: працювали усю ніч.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 21 листопада 2023 року житомиряни побачили перший сніг цієї зими: він швидко танув на дорогах та тротуарах, але під вечір снігопад посилився. Міська рада звітувала, що в нічну зміну працювали три одиниці техніки УАШ: просипали шляхопроводи та деякі вулиці. Водночас Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області повідомила, що вранці 21 листопада опади розпочались на південно-західній частині області: для оперативного реагування на зміни погоди та недопущення утворення зимової слизькості на дорогах державного значення працювали 6 одиниць дорожньої техніки та 11 дорожників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: комунальник прибирання сніг сквер Житомир  
Матеріали по темі