Влада

Розпорядженням начальника Житомирської ОВА по програмі виділено з обласного бюджету 1 мільйон на сервер для податкової

29 November 2023, 13:03

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко затвердив Програму розвитку головного управління ДПС у Житомирській області на 2023 рік.

Розпорядження про затвердження програми було підписане начальником ОВА 8 листопада і оприлюднене лише нещодавно.

Фактично програма, яка була розроблена ГУ ДПС у Житомирській області і повинна бути реалізована в 2023 році, передбачає виділення з обласного бюджету 1 млн грн на закупівлю сервера.

«Необхідно виділити кошти на придбання спеціалізованого сервера відповідної специфікації для ведення реєстру платників акцизного податку з реалізації пального, єдиного реєстру податкових накладних, приймання та обробки податкової і фінансової звітності, реєстрів виданих та отриманих податкових накладних вартістю 1000,0 тис. грн», - йдеться в тексті програми.

Зазначається, що виконання програми забезпечить у 2023 році зростання надходжень податків і платежів до бюджетів всіх рівнів на 7%.

Скриншот з програми

10 листопада, за два дні після підписання розпорядження, державне підприємство «Українські спеціальні системи» оголосило тендер на закупівлю сервера для ГУ ДПС у Житомирській області з очікуваною вартістю 1 млн грн. Заявку на торги подало лише ТОВ «Сучасні технології ІТ» з пропозицією 980 тис. 460 грн. 23 листопада оприлюднене повідомлення про намір укласти з фірмою договір.

ТОВ «Сучасні технології ІТ» зареєстроване в Києві у 2017 році, основний вид діяльності – оптова торгівля комп'ютерами, периферійним устаткуванням і програмним забезпеченням, статутний капітал – 10 тис. грн, власник та керівник – Кобзар Олексій Петрович, прописаний в селі Телешівка Київської області.

Нагадаємо, у вересні 2023 року Державна податкова служба України інформувала про мобільний додаток «Моя податкова», де користувачі можуть отримати інформацію про податки та стан розрахунків з бюджетом.

Як повідомляв Житомир.info, з квітня 2023 року обов'язки начальника головного управління ДПС у Житомирській області виконує Теодозія Чернецька, яка до цього працювала в ГУ ДПС у Львівській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: податкова сервер ДПС розпорядження закупівля тендер ОВА програма 
Матеріали по темі