Новини компаній

iPhone 15 – найкращий смартфон з інноваційними змінами

30 November 2023, 11:32

Потужність та багатофункціональність нового смартфона iPhone 15 робить його ідеальним та практичним у роботі. Осіння презентація 2023 року показала, наскільки телефон може змінитися лише за рік, тим більше в ньому поєднується практичність, технологічність та велика кількість інновацій. Вони стосуються практично кожного модуля девайсу.

Серед основних відмінностей можна виділити тонкі рамки екрану, камеру з роздільною здатністю 48Мп, появу USB-C замість класичного Lightning, а також збільшення яскравості екрану до 2000 ніт. Спираючись на наш досвід можна сказати, що купивши тут https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/mobilnye_telefony_apple-iphone15.html новинку, можна бути впевненим у її функціональних можливостях. Апаратна частина суттєво перетворилася та покращилася, а це додатково спростило роботу над деякими додатками.

Корпус та дисплей

Ззаду панель виготовлена із застосуванням матового скла, а рамки виконуються із сучасного аерокосмічного алюмінію. Завдяки такому виконанню корпус відрізняється стійкістю та надійністю. Попереду зазвичай використовується захисне скло Ceramic Shield. На вибір запропоновано кілька кольорів телефону:

  • чорний;
  • блакитний;
  • жовтий;
  • рожевий;
  • зелений.

Відтінки завжди можна змінити за допомогою покупки захисного чохла, додатково створюючи захист пристрою.

Екран Super Retina XDR в цілому створює ідеальну та соковиту картинку. Завдяки збільшеній стандартній яскравості до 1600 ніт можна з комфортом переглядати відео HDR. При дії сонячних променів піковий параметр яскравості збільшується до 2000 ніт. Технологія True Tone дозволяє змінити баланс білого від рівня освітленості, що створює комфортні умови для сприйняття інформації. Частота поновлення 60 Гц.

Процесор та продуктивність

Основою роботи смартфона є процесор A16 Bionic, де використовується 6 ядер. Додатково він працює у парі з графічним прискорювачем, де є п'ять обчислювальних блоків. Завдяки такій комбінації ігри з «важкою» графікою ідеально запускаються та швидко працюють. Також до них додається оперативна пам'ять об'ємом 6 Гб.

Автономна робота

Телефон оснащується батареєю ємністю 3349 мАг. Потужність зарядного пристрою 20 Вт, що дозволить відновити 50% зарядки лише за 30 хвилин. У режимі прослуховування музики батарея тримає до 80 годин, під час активації потокових сервісів – до 16 годин та відтворення відео – до 20 годин. Завдяки USB-C смартфон стає сумісним з великою кількістю додаткових пристроїв та девайсів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: iPhone 15 
Матеріали по темі