Події

Під час пожежі у дачному кооперативі поблизу Житомира врятували 84-річого чоловіка з опіками

30 November 2023, 11:44

За минулу добу рятувальники ліквідували три пожежі у житлових будинках та господарчих спорудах. На одній з них сусіди врятували пенсіонера з опіками обличчя та кінцівок.

Про це 30 листопада повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«29 листопада о 14:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному дачному будинку, що розташований на території одного з садових товариств Житомирського району. На момент прибуття вогнеборців було встановлено, що горить покрівля будинку по всій площі, веранда та майно в середині. Ще до прибуття рятувальників сусіди винесли з палаючого будинку 84-річного власника, якого з опіками обох верхніх кінцівок та обличчя було госпіталізовано до обласної лікарні», - йдеться у повідомленні.

О 15:37 пожежу локалізовано та о 17:00 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено покрівлю та перекриття, майно всередині. Попередньо займання могло статися через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Крім того, ще по 2 пожежі у житлових будинках та господарчих спорудах ліквідували рятувальники області упродовж минулої доби.

Довідково: з власних джерел журналістам стало відомо, що пожежа сталася у дачному кооперативі неподалік Житомира.

Нагадаємо, 23 листопада у Коростені в житловому будинку сталася пожежа, на якій врятували 71-річну пенсіонерку, а у селі Врублівка під час пожежі вогнеборці виявили тіло 56-річного власника будинку.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада 2023 року в селі Млинище Станишівської територіальної громади Житомирського району на пожежі в будинку постраждав 59-річний чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа рятувальник будинок чоловік пенсіонер порятунок дачний кооператив 
Матеріали по темі