Місто

В Домі української культури працює резиденція святого Миколая, у якого маленькі житомиряни просять сестру, іPad і перемогу

4 December 2023, 17:32

Цього року в Домі української культури працює резиденція святого Миколая, в яку дітлахи можуть завітати на майстер-класи та інтерактивні програми.

Тут в обідню пору 4 грудня малеча виготовляє подарунки, веселиться з аніматорами та пише листи із заповітними бажаннями. Ми вирішили запитати, що саме діти хочуть отримати від Миколая та про що мріють.

«Я хочу, щоб Миколай приніс мені перемогу Україні, я мрію, щоб Україна перемогла», – розказує Данило.

«Мир в Україні. Мрію, щоб у всіх країнах був мир», – каже Анна.

«Я попросила сестру, іPad і туш», – говорить Емілія.

Після написання листів з побажаннями, до дітлахів завітав святий Миколай, на якого вони так довго чекали.

Резиденція Миколая відкрита для всіх охочих і працюватиме до Різдва.

«Безпосередньо з 1 грудня по 24 грудня ми чекаємо всіх бажаючих дітлахів до резиденції святого Миколая. Вона працює з 12 до 19 години, 24 грудня до 16 години, в нас єдиний вихідний 7 грудня. Сюди приходять всі бажаючі, на дітей чекає зустріч зі святим Миколаєм, також є можливість написати лист святому Миколаю. Якщо ось як сьогодні зателефонували класні керівники і зареєстрували цілий клас або два класи, для них ще додатково проводяться майстер-класи та інтерактивна програма. Тому ми запрошуємо ще хто не встиг записатися, привести свій клас, ми чекаємо, а також просто всіх бажаючих матусь, діточок, а також гостей нашого міста ми запрошуємо до резиденції святого Миколая», – говорить начальниця управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій.

Нагадаємо, 23 листопада під час засідання виконкому начальниця управління культури розповідала, що цього року резиденції святого Миколая буде в «Домі української культури» і працюватиме з 1 по 24 грудня з 12 до 19 години.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2023 року в Житомирі не планують проводити загальноміські новорічні заходи і прикрашати велику ялинку, свято організовуватимуть тільки для дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: святий Миколай резиденція діти ДУК управління культури майстер-клас Колодій подарунок 
Матеріали по темі