Місто

У Житомирі прощаються з лейтенантом, який помер на початку грудня під час виконання обов'язків військової служби

5 December 2023, 12:21

У Житомирі в останню путь провели бійця Олександра Рафальського, який з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну добровільно став на захист Батьківщини від російських загарбників.

Про це 5 грудня повідомляє Житомирська міська рада.

«На щиті повернувся Герой... Рафальський Олександр Леонідович (30.04.1988 - 02.12.2023). Народився в селі Будо-Літки, Лугинського району, що на Житомирщині. Навчався у Радогощанській ЗОШ. Після переїзду сім'ї до Житомира продовжив навчання в ЗОШ №25, потім — в ЗОШ №18. Опісля вступив до Житомирського технологічного коледжу. Пройшовши строкову службу в ЗСУ, навчався в Київському національному університеті будівництва та архітектури, де також пройшов навчання на кафедрі військової підготовки. Паралельно закінчив навчання з підготовки поліцейських, Школу інкасаторів... Служив у спецпідрозділах МВС України, муніципальній інспекції Житомира та працював в інкасаторській службі. Мав дружину, діток. З початку повномаштабного вторгнення рф в Україну добровільно став на захист Батьківщини від російських загарбників у лавах ЗСУ. Лейтенант Рафальський Олександр Леонідович помер 02.12.2023 року під час виконання обов'язків військової служби», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 4 грудня в Житомирі попрощалися з Дмитром Чумаком, який з квітня 2022 року добровільно став на захист Батьківщини від російських загарбників і загинув на фронті майже пів року тому.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 1 грудня 2023 року попрощалися із трьома загиблими захисниками-добровольцямиАртемом Сачуком, Денисом Бондарчуком та Володимиром Савчуком.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий війна військовий захисник військовослужбовець Рафальський 
Матеріали по темі