Події

Поблизу Житомира біля АЗС 50-річний водій Opel збив пішохода: чоловік потрапив до лікарні

6 December 2023, 11:24

У Житомирському районі водій іномарки травмував пішохода: поліція встановлює обставини.

Про це 6 грудня інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 грудня близько 23:40, поблизу АЗС у селі Сінгурах. Попередньо, керманич автомобіля «OPEL», 50-річний житель Пряжева, рухаючись у напрямку м. Бердичева, здійснив наїзд на пішохода, який перетинав шлях. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав 39-річний житель Радомишльської громади. Чоловіка було ушпилено до медичного закладу», - йдеться в повідомленні.

Попередня кваліфікація події - ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водночас поліцейські закликають громадян неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Вирушаючи в дорогу, зважайте на погодні умови, зокрема, засніженість автошляхів та ожеледицю. Завжди обирайте безпечну швидкість, аби мати змогу контролювати транспортний засіб.

Поліцейські звертаються до пішоходів: перебуваючи поблизу автошляхів у темну пору доби обов’язково виділяйте себе світоповертаючими елементами та дотримуйтеся правил безпеки.

Нагадаємо, 2 грудня у селі Українка Малинської територіальної громади п’яний водій ВАЗ збив пішохода та втік з місця події, його затримали у тому ж селі.

Як повідомляв Житомир.info, 17 листопада 2023 року на трасі Київ-Чоп неподалік Житомира 29-річний водій автомобіля «Renault» здійсний наїзд на 46-річного пішохода. Внаслідок ДТП чоловік потрапив до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія поліція пішохід наїзд патрульний АЗС Сінгури 
Матеріали по темі