Суспільство

Перекрита дорога через вантажівки та ожедежицю і легковик у кюветі: як рятувальники допомагали водіям у Житомирській області

6 December 2023, 12:47

За добу рятувальники регіону три рази надавали допомогу водіям на автошляхах регіону.

Про це 6 грудня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Упродовж минулої доби рятувальники області три рази залучалися до надання допомоги водіям у відбуксируванні транспортних засобів. Так, на автодорогах поблизу с. Станишівка Житомирського району та с. Куліши Ємільчинської територіальної громади Звягельського району фахівці ДСНС надали допомогу водіям двох вантажних автомобілів. Ймовірно, через ожеледицю їхні транспортні засоби занесло вбік та вони перекрили рух автотранспорту. На щастя, ніхто з людей не постраждав. За допомогою тросів, що причепили рятувальники до пожежних та спеціальних автомобілів, вантажівки вдалося відбуксирувати на рівну ділянку дороги, де вони змогли продовжити свій рух далі. До того ж поблизу с. Миколаївка Лугинської територіальної громади Коростенського району рятувальники вилучали із кювету легковий автомобіль», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, упродовж доби з 2 на 3 грудня рятувальники області двічі виїжджали для надання допомоги водіям на автошляхах області: діставали автобус зі снігового замету та автівка з людьми з кювету.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 на 2 грудня 2023 року рятувальники вилучили зі снігових заметів 7 транспортних засобів, з них – дві «швидких».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник порятунок допомога негода сніг дорога автомобіль 
Матеріали по темі