Місто

У Житомирі попрощалися з двома військовими, які боронили Україну в різних областях

7 December 2023, 15:09

У Житомирі в останню путь провели двох військових - Остапенка Вадима та Нетикша Віктора, які боронили Україну в різних областях.

Про це 7 грудня повідомляє Житомирська міська рада.

На щиті повернулись Герої...

Остапенко Вадим Петрович (29.06.1980 — 28.11.2023).

Народився у селі Дідовичі Звягельського району. Закінчив місцеву школу і вступив до ЖДУ ім. Івана Франка на фізико-математичний факультет. Опісля працював у сфері приватного бізнесу. Мав дружину, діток.

Вадим Петрович із початку повномасштабної агресії рф став на захист України у складі ЗСУ.Загинув у бою з окупантами у Запорізькій області…

Нетикша Віктор Іванович (10.10.1965 — 05.12.2023)

Народився за межами України. З батьками у віці двох років переїхав до міста Шепетівка Хмельницької області. Закінчивши місцеву середню школу, приїхав до Житомира та вступив у Житомирський військовий інститут імені С.П. Корольова.

Далі — військова служба в Азербайджані, в місті Мукачево, в 95-тій ОДШБ у Житомирі...

Після відставки працював у секторі безпеки в банку. Мав дружину, дітей, онуків.

З перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну займався волонтерством, а з квітня 2022 став на захист України у складі ЗСУ на посаді офіцера-психолога. Був на захисті Чернігівської, Донецької, Дніпропетровської областей... Помер 05.12.2023 під час виконання обов'язків військової служби у Полтаві.

Нагадаємо, 5 грудня в Житомирі поховали Дмитра Торгонського, який загинув на Донеччині, виконуючи бойове завдання. Цього ж дня в останню путь провели лейтенанта Олександра Рафальського, який з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну добровільно став на захист Батьківщини від російських загарбників.

Як повідомляв Житомир.info, 4 грудня 2023 року в Житомирі попрощалися з Дмитром Чумаком, який з квітня 2022 року добровільно став на захист Батьківщини від російських загарбників і загинув на фронті майже пів року тому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий військовий ЗСУ прощання поховання військовослужбовець захисник кладовище Остапенко Нетикша 
Матеріали по темі