Суспільство

Житомирські десантники отримали нагороди, грамоти та подарунки з нагоди дня народження бригади

13 December 2023, 12:32

Житомирським десантникам вручили нагороди, грамоти та подарунки з нагоди дня створення 95-ї бригади.

Про це 13 грудня повідомила служба зв'язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України.

«Житомирські десантники отримали нагороди, грамоти та цінні подарунки з нагоди дня створення славетної 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади. Особисто привітав та вручив нагороди найкращим воїнам бригади командувач Десантно-штурмових військ ЗСУ генерал-майор Максим Миргородський. Слава ДШВ! Слава Україні!», - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, 12 грудня 95 окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ ЗСУ відзначала день свого створення.

«В далекому 1992 році був створений 95-й навчальний центр підготовки молодших спеціалістів аеромобільних військ, проте згодом він переформований у повноцінну бойову частину. З найпершого дня існування 95-а бригада постійно тренувалася та вдосконалювала свої навички, щоб у разі загрозі мирному життю українців першими стати на захист держави. Так і сталося у 2014-му році. З того часу бригада здобула перемогу не в одному бою, звільнила не одне місто та село, а наша спецоперація «Рейд» увійшла до світової історії. Попереду в нас ще перемога над російським окупантом, але вже зараз 95-бригаду називають легендарною. Дякуємо кожному воїну, який доєднався до лав славетної військової частини та зробив її сильнішою, та кожному українцеві, хто вірить в нас!», - писали на сторінці бригади.

Нагадаємо, указом від 20 листопада 2023 року президент присвоїв 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді Десантно-штурмових військ ЗСУ почесне найменування «Поліська».

Як повідомляв Житомир.info, 12 грудня 2020 року 95-а окрема десантно-штурмова бригада відзначила 28-у річницю з дня заснування. Військовослужбовців у Житомирі вітали напередодні, 11 грудня. Кращим десантникам також вручили нагороди, грамоти і подарунки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада ДШВ окупант війна десантник 
Матеріали по темі