Місто

Через вісім місяців після загибелі на фронті до Житомира на щиті повернувся захисник

15 December 2023, 15:37

У Житомирі попрощалися із захисником Сергієм Путятіним, який з початком повномасштабної війни допомагав військовим ремонтувати автомобілі, а потім і сам доєднався до лав ЗСУ.

Про це 15 грудня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«На щиті повернувся Герой... Путятін Сергій Вікторович (05.08.1981 — ~10.04.2023) Народився у Житомирі. Базову середню освіту отримав у ЗОШ №16. Далі вступив до ПТУ №5 та отримав професію столяра. Опісля — строкова служба у лавах ЗСУ. Працював водієм, а згодом організував підприємство з перевезення вантажів й успішно реалізовував себе у приватному бізнесі. Мав дружину, діток. Любив свою родину. Із початком повномасштабної агресії рф, на волонтерських засадах допомагав військовим із ремонтом автомобілів. З лютого 2023 року мобілізований до лав ЗСУ. Мужній Воїн, Захисник, Путятін Сергій Вікторович героїчно загинув орієнтовно 10 квітня 2023 року. Лише майже через вісім місяців Герой на щиті повернувся до рідного міста», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 14 грудня у Житомирі поховали військовослужбовця Ярослава Черниша, який загинув на Донеччині в бою з російськими окупантами.

Як повідомляв Житомир.info, 12 грудня 2023 року в Житомирі попрощалися з підполковником Миколою Супруном, який раптово помер у грудні цього року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий військовий ЗСУ прощання поховання військовослужбовець захисник Путятін 
Матеріали по темі