Україна

Весь "Регіональний" бомонд з'їхався на круту гулянку дня народження Януковича! ФОТО

10 July 2008, 17:26

У цьому місяці Віктор Янукович має всі законні підстави піти у загул. Адже у липні одне свято у родині Віктора Федоровича змінюється іншим. У середу, 9 липня, сам голова сімейства святкує власний день народження, наступного дня іменинником буде його старший син, а 16 липня - молодший.

У середу Віктору Федоровичу не довелося довго стирчати на роботі - у Верховній Раді - через те, що депутати, як завжди, ніяк не можуть дійти згоди.

Тож, як стверджують джерела ТаблоID в оточенні екс-прем'єра, зранку Янукович провів засідання фракції, на якому його привітали колеги, а потім одразу поїхав у свій штаб - кінотеатр "Зоряний", де перебував до 15-ої години, "паралельно працюючи і приймаючи подарунки".    

Але якщо цього дня Янукович хоча б імітував бурхливу діяльність, то його колеги-однопартійці не приховували свого святкового настрою і бажання якнайшвидше чухнути у "Зоряний".

До "Зоряного" збіглися всі соратники Януковича. Зліва направо: сестра Сергія Льовочкіна Юлія Новікова, Рінат Ахметов, Олена Бондаренко, Янукович, Засуха, Герман, Акімова, Бережна, Богословська

Оригінальними навіть були привітання "регіоналів" цього дня. Журналіст ТаблоID був свідком, коли біло-голубі депутати віталися одне з одним словами:

- Зі святом вас!

- І вас зі святом!

Янукович приймав гостей у "Зоряному"

 До Януковича злетівся весь бомонд

Але по-справжньому святкова атмосфера панувала цього дня у "Зоряному". Саме туди ближче до середини дня почали стікатися привітання і подарунки Януковичу.

Як зізналася зранку в коментарі ТаблоID "регіоналка" Ганна Герман, вона підготувала Віктору Федоровичу зворушливий подарунок.

"Я вже подарувала йому портрет його матері. Я довго шукала фотокартку і знайшла її в архівах. Я збільшила цю фотографію, знайшла стару рамку і поставила цю фотокартку на його столі. Я думаю, це найдорожчий подарунок для нього, тому що він з великим пієтетом згадує свою маму, якої він майже не пам'ятає. Я помітила, що у нього в кабінеті не було на столі її фотографії, тому я її розшукала", - розповіла вона.

 

І понесли пакунки...

А от з подарунком від фракції Партія регіонів стався казус.

Як сказала Герман, однопартійці мали привітати Януковича у "Зоряному" і презентувати йому картину.

 

 Віктор Янукович-молодший приїхав до батька на "Toyota" з колесами від трактора?

Однак депутатка зізналася, що ще не бачила цього твору мистецтва, оскільки обирає його не вона, а Дмитро Табачник і Сергій Льовочкін.

"Її обирали Табачник і Льовочкін. Вони добре знаються на мистецтві, і ми довіряємо їх смаку", - відрапортувала Герман.

 Горбаль не показав свій подарунок 
По-спортивному прийшов до Януковича баскетболіст Олександр Волков  
 Заради Януковича Герман вдяглася гламурніше за всіх
Трохи пізніше джерела ТаблоID в оточенні Януковича уточнили, що депутати подарують Януковичу картину української художниці Цвєткової "Натюрморт з пролісками".

"На першому плані картини - проліски у вазі, а на другому - панорама набережної Ялти", - розповів співрозмовник ТаблоIDа.

 Колишньому генпрокурору Васильєву під воротами Януковича стало спекотно
Віталій Хомутинник теж знайшовся біля "Зоряного" 
   Прийшов вклонитися Януковичу і любитель відлупцювати журналістів Олег Калашніков. А, може, колись і повернуть у депутати... 
Ще один "регіонал" Сергій Ківалов зізнався, що подарунка ще не бачив. Проте він упевнений, що подарунок для Віктора Федоровича обиратимуть жінки фракції, а не Льовочкін з Табачником.

"Зараз члени фракції поїхали за подарунком. Фракція попросила жінок обрати подарунок. Хай вони визначаються, у них дуже тонкий смак. Що вони оберуть - це ми і подаруємо", - сказав він.

 
Раїса Богатирьова цього дня з двох Вікторів обрала одного...

А от син Віктора Федоровича Віктор Янукович-молодший сказав, що подарував батьку "щось дуже особисте", проте так і не зізнався що саме.

Ще Віктор додав, що планує офіційно привітати Януковича у "Зоряному", але ще не знає, чи зберуться вони всією сім'єю.

Приїхав на день народження Віктора Федоровича і скандальний Добкін 
Богословська взяла в оборот Бережну 
Вітали Януковича цього дня і його політичні вороги. Так, за повідомленням прес-служби Партії регіонів, президент Віктор Ющенко "потиснув руку лідеру опозиції і побажав, "щоб усе було добре".

Заскочив на "вогник" до Януковича і начальник Управління держохорони Валерій Гелетей, який так ховався від фотокамер, що ледь не зачепив невідому жінку, яка намагалася передати Януковичу подарунок  
 
А от прем'єрка Юлія Тимошенко надіслала Януковичу букет троянд та свої привітання. А спікер Арсеній Яценюк заради Януковича завітав навіть до "Зоряного".

Під день народження Януковича виплила ще одна кумедна історія з життя екс-прем'єра під кодовою назвою "Коротенькі штанці".

Тетяна Засуха заради Януковича одягла святкову сукню 

Не забули про Януковича і Леонід Черновецький з Олесем Довгим 

Як розповіли ТаблоID люди з оточення Януковича, інцидент стосується періоду життя малого Віті з його бабусею.

Оскільки родина жила дуже бідно, Янукович ходив у старій полатаній одежі.

Одного разу бабуся вирішила справити онуку нові штани і певний час відкладала на це гроші, а потім нарешті купила. Вітя їх вдягнув, пішов гуляти і тут же порвав.

Останнім на свято Януковича дійшов владика Павло... але Віктор Федорович вже поїхав

Коли Янукович повернувся додому, бабуся, звісно ж, насварила онука і навіть одного разу вдарила. Гордий Вітя образився і сказав: "Вдар мене ще раз!".

Драматична ситуація закінчилася тим, що Янукович кинув штани у пічку і сказав: "Взагалі мені ці штани не дуже подобалися, я звик носити старі".

"Коли я виросту, я буду ходити в найкращих костюмах, а ти будеш ходити в найкращих сукнях", - пообіцяв Вітя бабусі.

Фото Дмитра Амідова та фото прес-служби Партії регіонів

http://tabloid.pravda.com.ua 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі