Влада

Мер створив робочу групу, яка має розібратися із забудовою депутатом ділянки біля житомирського Житнього ринку

17 January 2024, 16:34

Майже через місяць після доручення сесії Житомирської міської ради мер Сергій Сухомлин створив робочу групу, яка має розібратися із забудовою земельної ділянки на вулиці Хлібній.

Розпорядження про створення робочої групи Сухомлин підписав 15 січня 2024 року.

«Відповідно до доручення сесії Житомирської міської ради від 21.12.2023, з метою вивчення питання забудови земельної ділянки за адресою: м.Житомир, вул.Хлібна, 18-а, порушеного колективним зверненням мешканців багатоквартирного житлового будинку за адресою м.Житомир, вул. Хлібна, 16 створити робочу групу з вивчення питання забудови земельної ділянки», - йдеться у документі.

Контролювати виконання розпорядження та очолювати робочу групу з семи людей буде секретар міської ради Віктор Клімінський. У складі комісії є п'ять посадовців міської ради та ще один депутат – голова регламентної комісії, радник мера Олександр Черняхович. Строки вивчення питання та дата надання звіту про діяльність робочої групи в документі не вказані.

Нагадаємо, на початку сесії Житомирської міської ради 21 грудня 2023 року мешканці будинку по вулиці Хлібній, 16 звернулися до депутатів міської ради щодо будівництва на ділянці біля Житнього ринку, яке веде голова фракції ВО «Батьківщина», депутат Сергій Пидюра, мер обіцяв після сесії створити комісію і запросив увійти до її складу депутатів, представників земельної комісії.

Як повідомляв Житомир.info, 20 серпня 2018 року депутат Сергій Пидюра купив за 228 тис. грн у Чорноморець Інни Анатоліївни торговий павільйон у Житомирі площею 15,2 кв.м, через десять днів, 30 серпня, Пидюра подав клопотання про надання йому в оренду земельної ділянки на вул.Хлібна, 16-18, яку з 2013 року орендувала Чорноморець, і вже 27 вересня на сесії міської ради його колеги-депутати це клопотання задовольнили. 31 жовтня орендовану земельну ділянку оцінили, а 14 листопада Пидюра вніс за неї авансовий внесок в сумі 114 тис. 157 грн 15 коп. На сесії Житомирської міської ради 7 лютого 2019 року депутати дозволили своєму колезі з фракції ВО «Батьківщина» Сергію Пидюрі викупити земельну ділянку по вул.Хлібна, 16-18 площею 0,0296 га за 275 тис. 303 грн 68 коп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: робоча група вул.Хлібна земля Пидюра земельна ділянка розпорядження 
Матеріали по темі