Влада

Київський підприємець з дружиною-росіянкою претендує на керівну посаду в департаменті регіонального розвитку Житомирської ОДА

24 January 2024, 13:35

Директор та співвласник ТОВ «Центр перекладів "Мапа"» Іван Кондратьєв претендує на посаду начальника управління впровадження проектів будівництва департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації.

Декларацію кандидата на посаду Кондратьєв оприлюднив 24 січня 2024 року.

Зазначається, що він зареєстрований та проживає в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області, його дружина Кондратьєва Наталія Сергіївна є громадянкою росії.

Родині належить зареєстроване у Києві в 2011 році ТОВ «Центр перекладів "Мапа"», яке має 1 тис. грн статутного капіталу і основний вид діяльності – надання послуг перекладу. У 2023 році Іван Кондратьєв отримав 408 тис. 778 грн доходів від підприємницької діяльності та 31 тис. 710 грн доходів від ТОВ «Центр перекладів "Мапа"», де йому належить 30% власності. Тогорічні доходи дружини – 6020 грн соціальних виплат.

З жовтня 2021 року Івану Кондратьєву належить автомобіль Mazda 6 2014 р.в., який на час придбання коштував 300 тис. грн.

Інформація про нерухомість, готівку та кошти на банківських рахунках в декларації відсутня.

Фото з сайту центру перекладів "Мапа"

Зауважимо, що станом на 24 січня 2024 року в департаменті регіонального розвитку Житомирської ОДА половина керівних посад вакантна.

Скриншот з сайту департаменту

Нагадаємо, з 2 січня цього року звільнилася директорка департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА Інна Хоменко, яка керувала департаментом з жовтня 2019 року, в.о. директора став Сергій Сорокін, який станом на березень 2021 року був заступником директора департаменту – начальником управління впровадження проектів будівництва департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, половину найдорожчих тендерів (вартість більш ніж 100 млн грн) у 2023 році в Житомирській області проводив департамент регіонального розвитку ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: департамент декларація кандидат Кондратьєв ОДА департамент регіонального розвитку 
Матеріали по темі