Суспільство

Дві громади Житомирської області за минулий рік видали сертифікати на придбання квартир для 182 родин військових

1 February 2024, 16:10

За 2023 рік понад 180 родин військовослужбовців Житомирщини отримали сертифікати на придбання квартир.

Про це 1 лютого інформує Житомирська обласна державна адміністрація.

«У 2023 році із місцевих бюджетів на підтримку військовослужбовців та їхніх родин, щодо виплати грошової компенсації для придбання житла, виділено значну суму – 305,7 мільйонів гривень. Ця ініціатива має на меті створення сприятливих умов для забезпечення житлом родин військових, які віддано захищають весь український народ. У рамках цього програмного заходу було виділено сертифікати на придбання квартир для 182 родин. Зокрема, 130 родин з Житомирської територіальної громади отримали компенсації на суму 251,2 мільйонів гривень. Також, 52 родини зі Звягельської територіальної громади, отримавши суму 54,4 мільйона гривень на придбання житла», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 5 грудня 2023 року майже 2000 ветеранів та членів їхніх сімей отримали кошти для придбання власного житла за чотирма програмами Мінветеранів. Як отримати компенсацію на придбання житла: хто має право, куди звертатися, перелік документів читайте ТУТ.

З міського бюджету виділять ще 30 млн грн на купівлю житла для військових Житомирської територіальної громади і це дозволить закрити всі заявки, які надійшли по цій програмі. Це питання та інші житлові програми розглядали 6 листопада 2023 року під час засідання комісії з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: житло квартира сертифікат Звягель військовий Житомир військовослужбовець  
Матеріали по темі