Місто

За майже 2 млн грн у Житомирі хочуть зробити дорогу до майбутніх дитячих будинків сімейного типу

23 February 2024, 12:50

Комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради на послуги з влаштування дорожнього покриття під’їзної дороги до земельної ділянки на вул. Северина Наливайка, 29-в.

Оголошення про закупівлю 22 лютого оприлюднили в системі «Прозорро».

Очікувана вартість – 1 млн 867 тис. 671 грн, торги заплановані на 1 березня, роботи мають завершити до 20 квітня 2024 року.

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому 5 січня цього року перша заступниця мера Житомира Світлана Ольшанська розповідала, що комунальним підприємствам «УАШ», «Штучні споруди», «Міськсвітло» і «Зеленбуд» делегують повноваження підрядника, бо Житомирська міська рада має підвести інженерні мережі до ділянок та зробити під’їзну дорогу до ділянки, де за кошти Естонії до кінця 2024 року побудують дитячі будинки сімейного типу.

До цього на сесії міської ради 6 червня 2023 року розглядали питання «Про інвентаризацію земель комунальної власності в районі вул. Северина Наливайка та пров. Медовий», де збиралися виділити ділянку для будівництва ДБСТ за кошти Естонії.

Як повідомляв Житомир.info, 31 травня 2023 року до Житомира завітала делегація Естонської Республіки. На зустрічі, що відбулася у міській раді, йшлося, зокрема, про будівництво дитячого будинку сімейного типу для родини переселенців з Херсону. На сесії 9 листопада цього ж року міська рада погодила підписання меморандуму з Естонією щодо будівництва в Житомирській громаді трьох дитячих будинків сімейного типу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ тендер закупівля дорога вул.Северина Наливайка ДБСТ 
Матеріали по темі