Суспільство

За мужність та професіоналізм: у Житомирі нагородили ще 27 прикордонників, які боронили країну на Донеччині

29 February 2024, 09:45

У Житомирі відзначили прикордонників, які боронили Україну на Сході.

Про це 28 лютого повідомляється на сторінці Північний кордон. Держприкордонслужба.

«Нагороди захисникам вручив заступник начальника 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців полковник Олександр Дейнеко. Хвилиною мовчання військовослужбовці та усі присутні вшанували пам'ять захисників, які виборювали незалежність України та поклали свої життя у боротьбі з ворогом. За мужність та професіоналізм, проявлені під час виконання військового обов’язку, почесними нагрудними знаками Головнокомандувача Збройних Сил України «Срібний хрест» та «Золотий хрест» нагороджено 27 прикордонників Житомирського загону, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині», - йдеться в повідомленні.

На завершення заходу воїни мали можливість переглянути та насолодитись чудовим концертом підготовленим Мистецьким батальйоном «Крила» Повітряних Сил ЗСУ.

Нагадаємо, на початку лютого 2024 року на Житомирщині 167 воїнів-прикордонників отримали нагороди, майже 150 з них обороняли Схід країни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикордонник нагорода відзнака воїн військовий військовослужбовець Держприкордонслужба Північний кордон кордон Житомирський прикордонний загін Дейнеко 
Матеріали по темі