Суспільство

Після другої поразки поспіль у житомирському ФК «Полісся» вирішили звільнити головного тренера

11 March 2024, 09:32

Головний тренер житомирського ФК «Полісся» Юрій Калітвінцев найближчим часом втратить роботу.

Про це 10 березня повідомляє сайт «Футбол 24».

«Житомиряни пішли на зимову паузу серед лідерів УПЛ, але провалили старт другої частини сезону. «Полісся» програло «ЛНЗ» і «Олександрії», а з «Рухом» розписало нічию. Вочевидь, такі результати не задовольняють керівництво. Найближчим часом «Полісся» має офіційно оголосити про відставку Юрія Калітвінцева. Виконувати обов’язки головного тренера буде наставник друголігового Звягеля – Сергій Шищенко. Нагадаємо, Калітвінцев очолив «Полісся» влітку 2021 року й виграв з командою Першу лігу. Загалом на чолі житомирян тренер провів 65 матчів, у яких здобув 38 перемог і зазнав 15 поразок», - пише видання.

Інформацію про відставку головного тренера Житомир.info підтвердили і у ФК «Полісся», чекаємо офіційне повідомлення.

Нагадаємо, 25 лютого цього року житомирське «Полісся» зіграло внічию із львівським «Рухом»: рахунок гри 1:1. У грі 1 березня футбольний клуб «Полісся» 1 березня на останніх хвилинах матчу програв черкаському «ЛНЗ», а 9 березня у домашньому поєдинку поступився ФК «Олександрія» з рахунком 1:2.

Як повідомляв Житомир.info, з лютого 2024 року на Центральному стадіоні Житомира дозволили присутність 1471 глядача, на перший домашній матч ФК «Полісся», який був 25 лютого, за добу продали майже всі квитки. Намет фан-зони, який з 24 листопада минулого року стояв поряд з кінотеатром «Жовтень», перенесли на Старий бульвар, до входу на Центральний стадіон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФК "Полісся" футбол звільнення тренер Калітвінцев 
Матеріали по темі