Здоров'я

Встигніть позбавитися від варикозу до 1 травня

19 March 2024, 12:41

Закручені вени, «зірочки», періодичні судоми, біль, оніміння та набряки у ногах – ознаки варикозного розширення вен. У наш час на варикоз хворіє кожна третя жінка і кожен десятий чоловік. Варикозне розширення вен – це не лише естетична проблема, це зміна нормального стану вен і цей процес, на жаль, незворотний. Якщо вчасно не звернути увагу на хворобу, шкіра над венами може потемніти, утворяться виразки та тромби. Наслідком незворотних венозних змін може стати інвалідність чи раптова смерть. Численні розрекламовані креми, примочки та мазі не допоможуть вилікувати варикоз, вони не здатні відновити структуру пошкоджених вен. Тож досить терпіти цей дискомфорт, час подбати про себе.

Перш за все варто проконсультуватися з фаховим лікарем-флебологом, який проведе діагностику венозних змін та підбере лікування, яке допоможе саме вам. Адже ще не так давно варикозне розширення вен було хворобою на все життя. Однак зараз фахівці, у тандемі із сучасними технологіями, можуть зробити справжнє диво – і повернути не лише естетичну красу ваших ніжок, а й здоров’я та легкість всього організму.

Сьогодні з-поміж революційних методів лікування варикозного розширення вен важливе місце посідає процедура РЧА – ендовенозна радіочастотна абляція вен, яку ще називають «офісною хірургією». Якщо раніше вени «забирали» лише хірургічним шляхом, після якого була тривала реабілітація, то зараз, за допомогою РЧА – ви можете вилікувати варикоз за одну процедуру в амбулаторних умовах.

Метод абляції полягає у впливі радіочастотного імпульсу на пошкоджену стінку кровоносної судини з допомогою одноразового катетера, котрий через тонкий прокол вводиться в уражену вену. Внаслідок цих дій вена запаюється з часом розсмоктується, а венозний кровотік нормалізується. Перевагами радіочастотної абляції вен є відсутність госпіталізації, рубців, шрамів, тривалість (30-60 хв) та доступна вартість.

Уся процедура РЧА відбувається за допомогою УЗД-моніторингу, після процедури на місце втручання накладається пов’язка і після огляду лікаря ви можете вирушити додому, без перебування у лікувальному закладі.

У медичному центрі «Відновлення» ви можете проконсультуватися, пройти обстеження та отримати комплексне ефективне лікування.

З-поміж численних переваг сучасного лікування варикозу є й те, що холодна пора року якнайкраще підходить для усіх процедур, пов’язаних із варикозним розширенням вен. Лікарі радять лікувати вени до початку активного сонця та тепла, щоб встигнути пройти реабілітацію після радіочастотної абляції вен. Адже після цієї процедури потрібно буде носити компресійні панчохи, а впродовж трьох тижнів після операції не можна засмагати, відвідувати сауни, лазні та приймати гарячі ванни. Тож встигніть вилікувати варикозне розширення вен до 1 травня. Поки не почалася тепла пора року.

Лікар-флеболог МЦ «Відновлення» проведе ретельну діагностику, підбере лікування та допоможе позбавити вас від неестетичних «вузликів» на ногах та від негативного впливу варикозного розширення вен на весь організм.

У МЦ «Відновлення» консультацію проводить судинний хірург вищої кваліфікаційної категорії з 23-річним стажем Павло Галамай.

Тож досить вагатися, час подбати про своє здоров’я. Не зволікайте і записуйтесь на консультацію вже сьогодні!

Записатися та дізнатися подробиці можна за телефоном 0800 305 860 або безпосередньо у клініці «Відновлення» за адресою м. Житомир, вул. Любарська, 4.

Сайт медичного центру: https://vidnovlennya.center/
Сторінка у FB:
https://www.facebook.com/Vidnovlennia

Про метод радіочастотної абляції вен у МЦ «Відновлення» читайте тут

«Відновлення» – клініка, де лікують причини, а не симптоми!

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: варикоз МЦ Відновлення медичний центр лікування варикозу у Житомирі РЧА варикозне розширення вен Галамай Відновлення  
Матеріали по темі