Влада

Керівник обласної лікарні у суді оскаржує рішення Житомирської облради про своє звільнення

25 March 2024, 14:29

Генеральний директор комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради Богдан Леськів у суді оскаржує своє звільнення.

Корольовський районний суд м.Житомира 22 березня 2024 року отримав позов Богдана Леськіва до Житомирської обласної ради щодо визнання незаконним та скасування рішення облради.

Інформація про дату на час судового засідання на сайті Корольовського райсуду наразі відсутня. Очевидно, що позов стосується рішення обласної ради, ухваленого на сесії 7 березня цього року про звільнення Богдана Леськіва з посади генерального директора КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського»: за це проголосували 38 депутатів з 51 присутнього (всього в облраді 64 депутати).

Нижче - скриншот з сайту Судова влада України:

Нагадаємо, на засіданні бюджетної комісії Житомирської облради 1 березня заступник директора департаменту охорони здоров’я ОДА Віктор Лучків розповідав, зокрема, про використання в обласній лікарні кардіовиробів та списання медичних препаратів. За результатами розгляду питання члени комісії більшістю голосів підтримали рекомендацію звільнити генерального директора КНП «Обласна клінічна лікарня ім. ім.О.Ф.Гербачевського» Богдана Леськіва.

Як повідомляв Житомир.info, в комунальному некомерційному підприємстві «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради у 2023 році середня зарплата керівництва була 48-137 тис. грн, тоді як лікарям на місяць нараховували від 23,5 до 29 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд Леськів облрада лікарня обласна лікарня звільнення  
Матеріали по темі