Події

П’яний водій Audi збив велосипедиста у селищі Житомирської області та втік з місця ДТП, а побите авто сховав у гаражі

1 April 2024, 11:48

У Пулинах нетверезий водій травмував велосипедиста та втік з місця ДТП: поліцейські затримали причетного. Подія сталася ввечері 30 березня на перехресті вулиць Незалежності та Грушевського. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського райуправління.

Про це 1 квітня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Поліцейські встановили, що близько 21:00 водій автомобіля здійснив наїзд на 36-річного велосипедиста та поїхав геть. У результаті ДТП керманич двоколісника, місцевий житель, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Оперативники провели низку розшукових заходів та вже за кілька годин встановили причетного. Ним виявився 29-річний житель Полтавщини», - йдеться в повідомленні.

З’ясувалося, що після події чоловік сховав свій автомобіль «Audi» у гаражному приміщенні неподалік місця свого тимчасового проживання у Пулинах. У ході обстеження легковика поліцейські виявили механічні пошкодження, характерні для ДТП.

Окрім цього, під час освідування у медичному закладі, було зафіксовано нетверезий стан чоловіка.

Відтак слідчі відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського райуправління затримали причетного. Чоловікові було повідомлено про підозру в учиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння ) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) КК України

За вчинене чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Нагадаємо, упродовж вихідних 23 та 24 березня правоохоронці викрили 19 нетверезих водіїв.

Як повідомляв Житомир.info, 4 березня 2024 року поблизу Олевська сталася ДТП за участю трьох автомобілів, один із водіїв був п’яним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП п'яний водій велосипедист наїзд втікач сп'яніння алкотест велосипед Пулини  
Матеріали по темі