Місто

На вул. Перемоги у Житомирі зіштовхнулися Міtsubishi та велосипед – керманич двоколісника потрапив до лікарні

1 April 2024, 17:09

У Житомирі 1 квітня на вул. Перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода: авто зіштовхнулося з велосипедом. Внаслідок ДТП керманича двоколісника «швидка» доправила до лікарні.

Про це повідомили читачі Житомир.info.

У Житомирському районному управлінні поліції інформацію про ДТП підтвердили.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 квітня по вулиці Перемоги в місті Житомирі. Попередньо, близько 15:30 відбулося зіткнення автомобіля «Міtsubishi» під керуванням 30-річного житомирянина, та велосипедиста, який рухався у зустрічному напрямку. У результаті ДТП 32-річний керманич двоколісника отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події. На місці працює слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції», - повідомила у коментарі Житомир.info старша інспекторка з комунікації Житомирського районного управління поліції Марина Вітвіцька.

Нагадаємо, 1 квітня у Житомирі на вулиці Покровській близько 11:25 відбулося зіткнення автомобіля «Chevrolet» під керуванням 28-річної житомирянки, та мотоцикла «Geon». У результаті ДТП 18-річний керманич двоколісника отримав травми та був доставлений до медичного закладу.

Як повідомляв Житомир.info, 30 березня 2024 року у Пулинах нетверезий водій травмував велосипедиста та втік з місця ДТП, а побите авто сховав у гаражі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП велосипед велосипедист вул.Перемоги поліція  
Матеріали по темі