Події

Минулої доби у Житомирській області горів дерев’яний клуб та 2 житлові будинки

6 April 2024, 11:16

Впродовж минулої доби рятувальники області ліквідували 3 пожежі.

Про це 6 квітня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в Житомирській області.

«О 12:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у с. Калинівка Піщівської територіальної громади Звягельського району. На місці події стало відомо, що внаслідок загоряння сміття вогонь поширився на дерев’яну недіючу будівлю клубу. За півтори години пожежу ліквідували. О 20:22 малинські вогнеборці виїхали на загоряння в житловому будинку у с. Яблунівка Коростенського району. В даному випадку вогнем знищено 3 кв.м перекриття. І під ранок вогнеборці гасили пожежу у житловому будинку в смт. Довбиш Звягельського району», - йдеться в повідмоленні.

Наразі причини виникнення займань встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, станом на 4 квітня від початку року в екосистемах Житомирської області сталося на 148 пожеж більше, ніж за відповідний період минулого року. А 3 квітня поблизу с. Рудня-Озерянська Олевської територіальної громади на площі 1,7га та 1 га у с. Міролюбивка Лугинськоі ТГ вогнеборці понад добу ліквідували загоряння торфу.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж доби 18 квітня 2024 року на Житомирщині рятувальники загасили 19 пожеж сухої трави. Одна з пожеж була особливо складною, адже через шквальний вітер вогонь міг поширитися на лісовий масив. Рятувальники та лісівники ліквідовували це загоряння майже 7 годин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа вогонь клуб рятувальник вогнеборець будинок  
Матеріали по темі