Влада

Від міста передали допомогу житомирським батальйонам, які зараз на Запорізькому напрямку

16 April 2024, 19:03

Від Житомира передали допомогу батальйонам місцевої бригади ТрО та іншим підрозділам.

Про це 16 квітня повідомив мер Сергій Сухомлин.

«Тільки що повернулися із Запорізького напрямку, де наші два батальйони – 141-й і 138-й. Завезли «аутели», завезли «мавіки 3», заїхали до ГУРа – також завезли цікаві речі. На цьому тижні ще буде велика відправка – «мавіки тешки», звичайні «мавіки 3». Маю надію, що дійде РЕБ на цьому тижні, бо саме там на Запорізькому напрямку немає посадок, лісів, і РЕБ – це те, що дуже потрібне і захищає наших хлопців», - сказав Сергій Сухомлин.

Мер також розповів про плани передати захисникам мобільну баню та зауважив, що зараз бійці житомирських батальйонів – це воїни з величезним досвідом.

Нагадаємо, на сесії Житомирської міської ради 11 квітня під час внесення змін до бюджету на 2024 рік виділили понад 90 млн грн на підтримку ЗСУ: 80 мільйонів на придбання безпілотників, дронів та РЕБів і 11,8 мільйона прямих субвенцій військовим частинам, в тому числі – на закупівлю медобладнання для шпиталю.

Як повідомляв Житомир.info, за перші 1,5 місяця 2024 року Житомирська міська рада прозвітувала про передачу допомоги різним підрозділам ЗСУ на більш ніж 10 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗСУ дрон РЕБ Сухомлин ТрО  
Матеріали по темі