Влада

На реконструкцію з будівництвом укриття для сільського ліцею департамент Житомирської ОДА оголосив тендер на 78 млн грн

17 April 2024, 12:30

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив тендер на реконструкцію Хажинського ліцею Семенівської сільської ради з будівництвом захисної споруди цивільного захисту.

Інформацію про закупівлю 16 квітня оприлюднили в системі «Прозорро».

Очікувана вартість закупівлі – 77 млн 985 тис. 416,40 грн.

Торги заплановані на 1 травня, роботи мають завершити до 20 грудня 2025 року.

В тендерній документації зазначені види робіт, які має виконати підрядник, в тому числі – придбання меблів та інвентарю для класів, їдальні, медичного кабінету, оновлення водопроводу й каналізації, вентиляції, електромереж, сигналізації, облаштування цифрового телебачення, озеленення, вкладання плиткою та асфальтом території ліцею.

До цього департамент регіонального розвитку ОДА в грудні 2023 року уклав договір на розробку проєктної документації по цьому об’єкту за 887 тис. 649 грн, а 11 квітня 2024 року оприлюднили інформацію про договір на роботи із здійснення технічного нагляду за 946 тис. 566,91 грн.

За інформацією з сайту Семенівської громади Бердичівського району, в Хажинському ліцеї зараз навчається 110 учнів, є 20 педагогічних працівників і 10 технічних працівників.

У дописі на Facebook-сторінці Хажинського ліцею 17 серпня 2022 року розповідали про укриття в навчальному закладі.

«Хажинський ліцей має протирадіаційні укриття, яке спільними зусиллями місцевого самоврядування, вчителів та працівників школи, батьків було пристосоване до вимог щодо обладнання укриттів: вікна ПРУ закладені мішками з піском, замінено освітлення, облаштовано місця для сидіння учнів, пожежний щит, резервне освітлення, створені запаси води, забезпечено евакуаційні виходи тощо. Після оглядин протирадіаційного укриття батьки висловили зауваження, що це не повноцінне бомбосховище і воно не може повністю гарантувати безпеки дітей під час освітнього процесу», - зазначалося у дописі.

Нагадаємо, у липні 2023 року серед пропозицій Житомирської ОВА щодо виділення коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії був капітальний ремонт внутрішніх приміщень із створенням Нового Освітнього Простору та облаштування благоустрою території в Хажинському ліцеї Семенівської сільської ради – обсяг фінансування в 2023 році з коштів Фонду 30 млн грн, загальна кошторисна вартість – 80 млн 422 тис. 758 грн;

Як повідомляв Житомир.info, школа (а нині ліцей) у селі Хажин була у президентській програмі «Велике будівництво»: у 2018 році почалися роботи з капітального ремонту будівлі (термомодернізація) Хажинської ЗОШ І-ІІІ ст. Бердичівського району, наприкінці 2020 року роботи були завершені, загальна вартість становила 9 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер закупівля департамент ОДА ліцей Хажин укриття реконструкція 
Матеріали по темі