Суспільство

Житомирське «Полісся» у Києві поступилося столичному «Динамо». Післяматчеві коментарі

21 April 2024, 20:09

У 25 турі Української прем’єр-ліг житомирський ФК «Полісся» грав з київським «Динамо».

Матч проходив 21 квітня у Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Після першого тайму рахунок був 1:0 на користь «Динамо».

Гра завершилася з рахунком 3:0 на користь киян.

Пресслужба футбольного клубу «Полісся» оприлюднила післяматчеві коментарі в.о. головного тренера «Полісся» Сергій Шищенко та голкіпер житомирян Олег Кудрик.

«Тут нема про що особливо говорити. Ви сьогодні бачили, що була одна команда на футбольному полі, на жаль. У нас нічого не виходило. Будемо аналізувати, будуть зроблені висновки. Але це буде після аналізу, зараз я не можу багато сказати, бо сьогодні футболу не було. Футболісти грають з емоціями, але трішки треба емоції направляти в правильне русло, а не на те, щоб були жовті чи червоні картки. Це проблеми самих футболістів і вони повинні розуміти чому так. Макуана до кінця сезону вибув. Шабанов хворів, у нього була температура, він був в заявці, але не працював в загальній групі, йому потрібен час. Ндукве захворів. В нас є певні проблеми, але є і хороші футболісти, які можуть виконувати ті вимоги, які я хочу бачити, які я хочу, щоб вони показували кожну гру і давали якість. Ті хлопці. які зараз є – вони в обоймі, вони максимально працюють. Ще є достатньо ігор, щоб Полісся потрапило в Єврокубки, будемо туди рухатись. З такою грою тяжко, але ми будемо старатись це зробити. Ви бачите, що чемпіонат дуже якісний, всі команди однакові. В кожній грі – бій, в кожній грі важко грати одне з одним. Тому, я думаю, що Полісся – амбітний клуб, який хоче розвиватись, рухатись до єврокубків, але треба бути стабільними в плані гри, в плані результату, щоб виконати це завдання. В нас плани максимальні і настрій потрапити в єврокубкову зону. Ще не все втрачено», - сказав у післяматчевому коментарі в.о. головного тренера ФК «Полісся» Сергій Шищенко.

«Тяжко, щось говорити і підібрати слова. Вважаю, що дуже погано зіграли, якщо говорити правду, так, як є. Взагалі не те, що ми планували. Жахлива гра з нашого боку. Треба робити висновки і рухатись далі. Оце єдині слова, які я зараз можу сказати. Думаю, просто боялись грати сьогодні у футбол, більше нічого», - поділився своєю думкою голкіпер житомирян Олег Кудрик.

Нагадаємо, 14 квітня у 24 турі Прем'єр-ліги житомирське «Полісся» перемогло ФК «Колос» із Ковалівки з рахунком 1:0. Післяматчеві коментарі автора забитого голу В’ячеслава Танковського та в.о. головного тренера ФК «Полісся» Сергія Шищенка читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, 8 квітня 2024 року у 23 турі Прем'єр-ліги житомирське «Полісся» перемогло ужгородський ФК «Минай» з рахунком 3:2.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" програш УПЛ 
Матеріали по темі