Україна

ЄЦ єдиний здатний переплюнути Тимошенко у брехні і зрадах

15 July 2008, 12:33
Лідер "Єдиного центру" Ігор Кріль вважає свою політичну силу основним опонентом БЮТ.

По це йдеться в його заяві, розміщеній на сайті партії .

"Єдиний Центр" - це чи не єдина політична сила, яка в змозі протистояти голому популізму, брехні та зрадам Юлії Тимошенко", заявив народний депутат.

"На думку депутата, зради народу Юлією Тимошенко розпочалися в 90-і, коли вона разом із Лазаренком продавали людям газ в десятеро разів дорожче, ніж купували. "Ці гроші вони відбирали в українських громадян, "за щасливу долю" яких, Тимошенко "бореться сьогодні", - запевняє лідер "Єдиного Центру", - цитує його сайт.

"Зради продовжилися обіцянками з 1 січня 2008 року скасувати призов до армії, але батьки призовників так і не дочекалися цього", - наголошує Кріль.

І, нарешті, "вершиною цинізму та обману", на переконання Кріля, є обіцянка за два роки сплатити 120 млрд. боргів по Ощадбанку.

"Сьогодні, коли вона бачить, що і ця неправда буде розкрита, вона зайнялася пошуком "крайніх"", - зазначає він.

Кріль переконаний, що Тимошенко "істерично зустріла появу справжнього політичного конкурента - "Єдиного Центру", оскільки розуміє, що він не допустить продовження політики ошукування українців".

Як відомо, у суботу Тимошенко назвала ЄЦ політсилою, яка не повинна мати майбутнього.

"Партія, яка будується на зраді і цинізмі, не може витримати конкуренції. І саме тому, я думаю, що партія ЄЦ, партія, яка носить ім’я товстої полярної лисиці, не має права сьогодні на життя в Україні", - сказала Тимошенко

http://www.expres.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі