Влада

Департамент ОДА збирається ремонтувати підвал у житомирському драмтеатрі: замовили проєкт за 750 тисяч

10 May 2024, 17:59

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної (військової) адміністрації замовив проєкт реконструкція підвалу в обласному драмтеатрі.

Інформація про закупівлю, проведену без використання електронної системи торгів, 8 травня оприлюднили в системі «Прозорро».

За роботи з розробки проєктної документації для ремонтно-реставраційних робіт підвального приміщення (облаштування приміщень, які плануються до використання для укриття населення) комунального підприємства «Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. А. І. Кочерги» Житомирської обласної ради ТОВ «Базис» заплатять 752 тис. 702,50 грн.

Нагадаємо, 7 жовтня 2021 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на ремонтно-реставраційні роботи у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Кочерги: переможцем стало ТОВ «АртХаус» з пропозицією у 120 млн 774 грн. Після початку повномасштабного російського вторгнення роботи в рамках програми «Велика реставрація» у Житомирі не ведуться, але дію договір з підрядником постійно продовжують.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня 2024 року актор Олександр Литовченко написав про те, що весь колектив Житомирський академічний музично-драматичний театр ім. Івана Кочерги з травня вимушений йти у фінансову відпустку, бо Житомирська обласна держадміністрація припинила фінансування комунальних закладів культури – двох театрів та філармонії. Увечері 23 квітня Житомирська ОВА повідомила, що працює над розв'язанням питання надання додаткової підтримки обласним комунальним підприємствам культури. За словами заступника начальника ОВА Юрія Денисовця, частка фінансової підтримки для двох театрів і філармонії минулого року складала близько 49,5 млн грн, а на 2024 рік – 42,5 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер закупівля департамент ОДА театр укриття підвал ремонт драмтеатр 
Матеріали по темі