Суспільство

На Житомирщині проходить екологічний фестиваль “Голос Землі – 2007”

11 April 2007, 17:10

11 квітня в Житомирі відкрився IX обласний екологічний фестиваль дітей і педагогів “Голос Землі – 2007”, присвячений міжнародному Дню Землі та Дню довкілля.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації

У рамках фестивалю, який проходитиме 11-13 квітня в м. Житомирі, заплановані громадський форум “Чистий світ – чисте майбутнє”, представлення фотозвітів моніторингу екологічного стану міста та області, майстер-клас кращих шкіл з природоохоронної роботи, виставки “В об’єктиві натураліста” та “Природоохоронні проекти”.

 Привернення уваги громадськості до екологічних проблем Житомирщини, пам’яток природи та їх охорони; обмін досвідом природоохоронної діяльності; пропагування екологічних знань, екологічної та фізичної культури, здорового способу життя; налагодження співпраці між дитячими екологічними об’єднаннями області – таким має бути результат екологічного фестивалю.

Організатори фестивалю – Житомирський екологічний ліцей №24, державне управління охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області, Житомирський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, управління освіти і науки облдержадміністрації, управління освіти Житомирської міської ради.

До участі у заході запрошені представники громадських екологічних неурядових організацій, органів самоврядування, учнівської та студентської молоді, громадськість міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі