Україна

"Алібі" заспівали з нащадком Ярослава Мудрого. ФОТО

17 July 2008, 17:40

Сестрам "Алібі" у четвер пощастило. Дівчатам довелося співати із нащадком Ярослава Мудрого. Саме так звуть тата 3-річної Маші з синдромом Дауна.

Співи та плетіння кісок органічно поєдналися із фотосесією у рамках проекту "Українські зірки - дітям із синдромом Дауна", про який вже писало "ЖИТТЯ".

У ході фотозйомки виявилося, що Аня Завальська відмінно малює. Білявка намалювала на папері кота, мишу та пташеня, а потім підписала їх: Маша, Аліна та Аня.

Та "Алібі" першими не стали. У благодійній фотосесії дівчат вже встигли випередити телеведуча Василіса Фролова, гуру українського театру  Богдан Ступка, журналіст Микола Вересень та засновником видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Іван Малкович.

 "Алібі" влаштували ігри на фотозйомці з маленькою Машею

Щоправда, навряд чи на комусь із них діти мали можливість поплести кіски. А от із сестрами Завальськими було, де розгулятися.

Дівчата чудово знайшли контакт із Машею і продовжували грати навіть після закінчення фотосесії.

 Ведучій Васі Фроловій дістався у фотопартнери музичний хлопчик

Маша співала "Несе Галя воду", "Только чорному коту и не везет", "Пусть бегут неуклюже", "Широка страна моя родная". А сестри їй підспівували.

Аня й Аліна сказали, що їм дуже сподобався процес зйомки, Маша звичайна дитина, відкрита, товариська.

 Богдан Ступка також із задоволенням підтримав проект  "Українські зірки - дітям із синдромом Дауна", про який вже писало "ЖИТТЯ"

Власне, організатори проекту і сподіваються, що суспільство зрозуміє: діти з синдромом Дауна - звичайні діти, і перестане ставитися до них, як до ізгоїв.

 

Проект, організований благодійною організацією "Даун Синдром" і школою фотографії Віктора Марущенка, завершиться наприкінці року. Фінальним акордом стане видання настінного календаря і фотовиставка у галереї "Bottega" з 28 листопада по 4 грудня.

 Микола Вересень і малюк - цікаво, хто більше бавиться процесом

Переговори щодо фотозйомок ведуться із етно Олегом Скрипкою, футболістом Андрієм Шевченком, вічно веселою Сердючкою Андрієм Данилком, чемпіоном Володимиром Кличком, дизайнером Лілією Пустовіт, письменником Юрієм Андруховичем, "Esthetic Education" та іншими.

 А на черзі після видавця Івана Малковича у фотогерої плануються Олег Скрипка, Андрій Данилко, "Esthetic Education"  та інші зірки

Фото Дмитра Амідова, фото "ЖИТТЯ" і "Дусі", а також фото, надані Школою фотографії Віктора Марущенка

Читайте також на порталі "ЖИТТЯ" матеріал "Данилко, Пінчук, Ступка і діти"

http://tabloid.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі