Україна

У Чернігові горіла мерія. ФОТОрепортаж

18 July 2008, 08:53

Приміщення чернігівської міської ради близько 22.00 години в ніч із 17 на 18 липня видало чергову сенсацію на всю Україну - над дахом повалив дим.

Спочатку це помітили чернігівці в парку і неподалік будівлі на вулиці Магістратській – «А город подумала учения йдут».

Вони і підняли шум та зателефонували пожежникам, повідомили черговому міліціонеру в приміщенні міськради і… на «Високий Вал».

За словами очевидців, із сусідньої пожежної частини спочатку прийшли двоє пожежників, а потім один кулею вилетів із міськради та швидко прибули 5 пожежних машин.

Пожежники стверджують, що сигнал на пульт їм надійшов о 22.22. Позмінно на горищі міськради працювало 2 зміни вогнеборців. Хоча за словами спеціаліста по зв’язках з громадськістю та ЗМІ, який прибув на місце події майже одночасно з представником «Високого Валу», пожежники ліквідовували «задимлення – там тліли балки даху - на ділянці 5 квадратних метрів». «Працювали в умовах абсолютної невидимості і будуть періодично відпрацьовувати до ранку».

За попередніми даними, сьогодні в приміщенні міськради проводилися зварювальні роботи.

На місці надзвичайної ситуації прибув міський голова Олександр Соколов, його заступник Станіслав Віхров, заступник голови облдержадміністрації Олександр Бєльський та «новоспечений» тепер уже начальник Головного управління МНС України в Чернігівській області Анатолій Шаповал – призначили у п’ятницю, 13 червня.

Одне викликає здивування: кілька чинів МНС радилися більше години, щоб сказати «Високому Валу» скільки, чого і де згоріло. А міський голова, побачивши журналіста, за словами чергових міліціонерів, віддав розпорядження ну підпускати представника «Валу» до себе.

Воно то ж не дивно, адже сьогодні, вибачаюсь, уже вчора Олександр Соколов дав прес-конференцію за підсумками першого півріччя і дещо стомився від не зовсім зручних запитань.

В 0:30 керівництво міста і керівник МНС у Чернігівській області іще не залишили міськради. Пожежні подовжують періодично «відпрацьовувати» горище міськради.

Фото автора.

 
 
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі