Економіка

Сукупний кредитний портфель OTP Bank у Житомирському регіоні перевищив 200 млн. грн.

18 July 2008, 09:01
Сукупний кредитний портфель OTP Bank у Житомирському регіоні перевищив позначку 200  млн. грн. Зокрема, обсяги кредитів, наданих  приватним клієнтам, становлять вже понад 137 млн. грн. Частка установ банку на регіональному ринку кредитування фізичних осіб за перші шість місяців поточного року збільшилася з 3,82% до 5,5%.
Наразі OTP Bank представлений у регіоні чотирма установами, що функціонують у містах Житомирі, Бердичеві та Новоград-Волинську. Їхня загальна клієнтська база нараховує вже понад 1300 клієнтів, - повідомляє прес-служба банку.
ЗАТ «ОТП Банк» – універсальний банк, що надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він має стійку репутацію інноваційної структури, що постійно нарощує обсяги бізнесу і пропонує споживачам продукти найвищої якості.
Згідно даних АУБ, станом на 1 червня 2008 року OTP Bank є 7-м найбільшим вітчизняним банком за розмірами активів і кредитного портфелю. Нині банк обслуговує  понад 230 тисяч клієнтів. Його мережа філій на території України об’єднує 24 філії, 114 відділень і 37 представництв.


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі