Україна

У Києві з'явився маніяк-палій. Фото

18 July 2008, 16:50

Столичні автоводії в шоці - за останні дві доби знову згоріли три автівки. Містом поповзли чутки про маніяка-палія

.

За останній час в Києві згоріло дев`ять машин, в міліції підозрюють "борців" з паркуваннями в недозволених місцях, повідомляє УНІАН.

"Волга" і "Москвич" спалахнули на вулиці Вербицького в ніч на 15 липня. Постраждалий - власник обох машин каже, що його сусіди бачили, як вночі невідомі облили пальним колеса і підпалили.

 

Він впевнений, що це пов`язано з його професійною діяльністю і конфліктом між його організацією і якійсь будівельною компанією. Проте до міліції із цього приводу не звертався.

 

Як розповіли в прес-службі ГУ МНС Києва, 15 липня близько половини десятого вечора також загорівся "Деу-ланос", який стояв біля узбіччя. Швидко приїхали пожежники, проте вогонь був настільки сильним, що автомобіль згорів вщент. Швидше за все, це теж підпал.

У понеділок на Бастіонній спалахнула "Субару". У суботу на вул. Тимошенка (Оболонь) спалахнув двигун у "Ауді". Полум`я перекинулося на "Деу-ланос" і "Мітсубіси-аутлендер", що стояли поряд.

Ще один "Ланос" разом з "Москвичем" згоріли на Лівому березі.

 

"У нас підпали машин - це поки поодинокі випадки", - заспокоює начальник ЦОС ГУ МВС Києва Володимир Поліщук. Втім, він не виключає, що хтось може у такий спосіб боротися проти паркувань в дворах.

Як відомо, кілька місяців тому в столиці вже з'являвся автопалій - спалив 5 іномарок за 4 години на вулицях Петра Запорожця і Курнатовського.

 

Зараз "маніяк" затриманий, йому світить до семи років в`язниці. Свої дії він пояснив якраз боротьбою з неправильними паркуваннями. У міліції кажуть - уберегтися від підпалу практично неможливо. Хіба що замикати машину в гаражі або на платних стоянках, що охороняються.

Як повідомлялося раніше, в Оболонському районі столиці завівся маніяк-машиноненависник, який обливав машини, що стояли на узбіччях і тротуарах, кислотою.

Фото УНІАН

 

http://kiev.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі